- Reaksiyon skoru
- 13
- Bütçe
- 10000
Arkadaşlar merhaba bir sıvı soğutma arıyoruz i9 14900K işlemci ile kullanılacak ve en iyisi hangisi ise onu almayı düşünüyoruz malum fazlasıyla ısınan bir işlemci.
işlemciyi dağa almadıysan amd önelirimArkadaşlar merhaba bir sıvı soğutma arıyoruz i9 14900K işlemci ile kullanılacak ve en iyisi hangisi ise onu almayı düşünüyoruz malum fazlasıyla ısınan bir işlemci.
ek nucleus AiO CR360 Lux D-RGB ve Lian Li galahad II Trinity performance
Modellerinin iyi modeller olduğunu gördüm ancak bunlardan daha iyi modeller de var mı? 420mm bir model de satın alabiliriz önerileriniz varsa ancak 360 olması daha iyi olur çok fark etmeyecekse. Bütçe en fazla 8-9k verilebilir, sadece en üst düzey performansı istiyoruz işlemci serin çalışsın ve Cinebench R23 testinde olabilecek yüksek skoru versin istiyoruz. Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB modeline de baktım ancak galiba bahsettiğim 2 model de ondan iyi.
işlemci elimde hocam i9 14900k benim için daha iyi bir tercih olduğu için Amd kullanmıyorum yoksa 3d cache teknolojisinin başarılı olduğunu biliyorum.Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html alabilcen en iyi sıvı soğutma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemciyi dağa almadıysan amd önelirim
Başarılı olduğunu duymuştum bu sıvı soğutmanın, lian li ve ek modelinden başarılıysa düşüneceğim.Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html alabilcen en iyi sıvı soğutma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemciyi dağa almadıysan amd önelirim
Custom toplama belki yapılabilir ama anladığım bir iş değil onların parça seçimi. Nitrojen değil tabi kisıvı nitrojen tankı alabilirsin anca keser
knk emin ol lianli yarışamaz bunla çok kalın bi radyatöre sağipBaşarılı olduğunu duymuştum bu sıvı soğutmanın, lian li ve ek modelinden başarılıysa düşüneceğim.
Kanka bunun bide azıcık daha pahalıya 420mm versiyonu da varmış o daha iyidir muhtemelen fiyat farkı da çok değil. Mantıklı gibi.knk emin ol lianli yarışamaz bunla çok kalın bi radyatöre sağip
Asus rog helios kasa ile kullanacağımArctic Liquid Freezer III 420mm gayet iyi olur, radyatör ve kasa fanlarınıda iyi seçerseniz daha serin çalışan bi sistem olur.
Asusun fanlarıda iyidir ama bütçe sorunu yoksa fan olarak Noctua tercih edilmeli bence. Özellikle Arctic alıcaksanız radyatör fanlarını kesin değiştirin yeni model olmasına rağmen eski fanlar kullanılmışAsus rog helios kasa ile kullanacağım
Yarışıyor bu arada hatta daha iyi olduğu durumlar da fakat ses seviyesi Arctic'ten daha yüksek.knk emin ol lianli yarışamaz bunla çok kalın bi radyatöre sağip