iade edilen ürünü tekrar almak

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
67
game power kizaru kulaklık almıştım. Kutu bükülmüş geldi iade ettim . iade kabul oldu ama o kulaklığı istiyorum şimdi asıl soru aynı satıcıdan mı aleyim yoksa başkasından mı ?
arada 40 tl fark olacak (biri indirimli) hepsiburadadan alacam. aynı yerden alsam gine hatalı ürün gelir mi ?
birde neden hepsiburada da aynı ürünün fiyatı mağzadan mağzaya farklı ? fiyatı yüksek olanı alan oluyor mu ?

Aynı yerden alabilirsin, her kutu ezilmiş gelmez. Şans işi biraz da.

Drop Plus yakında stoğa tekrar gelecek, bence onu bekle.

Bak bu mantıklı bayağı 😀
Hocam mantıksız kuzenimle aynı anda g102 fare aldık onunki bozuk çıktı hiç çalışmadı oda değişim talep etti yemin ederim 2 ay oldu hala ses seda yok iade etseydi çoktan iadesi alınmış tekrar sipariş etmişti bile.

Hocam mantıksız kuzenimle aynı anda g102 fare aldık onunki bozuk çıktı hiç çalışmadı oda değişim talep etti yemin ederim 2 ay oldu hala ses seda yok iade etseydi çoktan iadesi alınmış tekrar sipariş etmişti bile.
Senin satici denk gelmis +saticidan dolayi kaynaklaniyor bile olmayabilir oyleyse digerleri de oyle olmak zorunda degil ben daha once birkac kez degisim talep ettim ve ayni hizda sorunum cozuldu. Hani kendiniz 1 kere yasayarak yanlis elestirilerde bulunmayin lutfen insanlari yanlis yonlendirebilirsiniz bu arada kendiniz bile yasamamissiniz kuzeniniz yani

satıcıya bakıyor bu işler .bazıları yanaşmıyor değişime

e
satıcıya bakıyor bu işler .bazıları yanaşmıyor değişime
satıcı hepsiburadaydı iade etseydi çünki bende ettim hemen kabul oldu hepsiburada firmaya yollamış firma da kim bilir ne yaptı mouseyi 2 ay yasal süre dolar yakında zaten her türlü gene iade yapacaklar olan çocuga oldu 2 aydır dandirik mouse kullanıyor böyle konularda değişim önermiyorum direk firmadan firmanın ürünü alınmadığı sürece.

e

satıcı hepsiburadaydı iade etseydi çünki bende ettim hemen kabul oldu hepsiburada firmaya yollamış firma da kim bilir ne yaptı mouseyi 2 ay yasal süre dolar yakında zaten her türlü gene iade yapacaklar olan çocuga oldu 2 aydır dandirik mouse kullanıyor böyle konularda değişim önermiyorum direk firmadan firmanın ürünü alınmadığı sürece.
Hepsi burada satici degil aracilik eden website firma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,180
Üyeler
188,892
Son üye
hemremutlu
Geri