İade için bunların hepsi öznel sebepler.Bende tüketicin yanındayım ama ağır olduğunu ,bataryasının az gittiğini daha önce öğrenebilirdin.Yasal olarak 14 gün iade hakkın var fakat çoğu firma yokuşa sürer.Merhaba dün sipariş ettiğim laptop elime geçti kutusunu açıp Windows kurdum ama beğenmedim hem ağır he batarya ömrü nispeten kısa, ofis bilgisayarı tarzı bişey almak istiyorum, şimdi iade edersem kabul ederler mi sizce?
Laptop hangi satıcıdan ve hangi platformdan aldığın önemli. Mağazadan aldıysan iade etme hakkına sahip değilsiniz.Merhaba dün sipariş ettiğim laptop elime geçti kutusunu açıp Windows kurdum ama beğenmedim hem ağır he batarya ömrü nispeten kısa, ofis bilgisayarı tarzı bişey almak istiyorum, şimdi iade edersem kabul ederler mi sizce?
Evet tamamen öel sebep Bi sıkıntı yok laptop ta almadan, Biraz araştırdım ama bunlardan bahseden görmedim hiçİade için bunların hepsi öznel sebepler.Bende tüketicin yanındayım ama ağır olduğunu ,bataryasının az gittiğini daha önce öğrenebilirdin.Yasal olarak 14 gün iade hakkın var fakat çoğu firma yokuşa sürer.
Laptop hangi satıcıdan ve hangi platformdan aldığın önemli. Mağazadan aldıysan iade etme hakkına sahip değilsiniz.
yasal olarak hakkın var kabul edilmezse thh ile ancak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemci ne vardı ki ağır geldi size
bu pc nasıl ağır yaEvet tamamen öel sebep Bi sıkıntı yok laptop ta almadan, Biraz araştırdım ama bunlardan bahseden görmedim hiç
![]()
LENOVO LOQ Intel Core i5-12600HX 24G 512GB SSD RTX4050 15.6" FHD 144Hz 105W FreeDOS Gaming PC 83GS00P6TR - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ Intel Core i5-12600HX 24G 512GB SSD RTX4050 15.6" FHD 144Hz 105W FreeDOS Gaming PC 83GS00P6TR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
LENOVO LOQ Intel Core i5-12600HX 24G 512GB SSD RTX4050 15.6" FHD 144Hz 105W FreeDOS Gaming PC 83GS00P6TR - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ Intel Core i5-12600HX 24G 512GB SSD RTX4050 15.6" FHD 144Hz 105W FreeDOS Gaming PC 83GS00P6TR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Etmezler ortada bir sorun olması lazımMerhaba dün sipariş ettiğim laptop elime geçti kutusunu açıp Windows kurdum ama beğenmedim hem ağır he batarya ömrü nispeten kısa, ofis bilgisayarı tarzı bişey almak istiyorum, şimdi iade edersem kabul ederler mi sizce?