Ibandan bilgi bulunabilir mi?

wszzrv

80+
Reaksiyon skoru
2
selamlar. Bazıları bilir edit işiyle uğraşıyorum. materyellerimi satmak istiyorum fakat sh**** adlı siteden satmak istitorum fakat yaşım yetmiyor. bi arkadaşa bir kişi ibanını ver açayım demiş ve açmış. bana çok inandırıcı gelmedi. ibandan bilgilerimi bulabilir mi?

Bulabilir çocukların elinde panel diye bir sistem var her bilgiyi bulabiliyorlar işte senin yaşıtların böyle o yüzden girme derim kardeşim.

Bulabilir çocukların elinde panel diye bir sistem var her bilgiyi bulabiliyorlar işte senin yaşıtların böyle o yüzden girme derim kardeşim.
Banka bilgilerinin bulundugu bir panelin sizdigini hic duymadim. Sizan panelleri gordum, seri no disinda kimlik bilgileri, aile bilgileri, telefon numaralari ve adresler bulunuyor. IBAN'dan bilgilierini patlatmak oturma organi ister, cocuklarda olmaz o. Cocugu gec olan adam zor bulursun.

selamlar. Bazıları bilir edit işiyle uğraşıyorum. materyellerimi satmak istiyorum fakat sh**** adlı siteden satmak istitorum fakat yaşım yetmiyor. bi arkadaşa bir kişi ibanını ver açayım demiş ve açmış. bana çok inandırıcı gelmedi. ibandan bilgilerimi bulabilir mi?
IBAN'dan isim soyismini bulabilirler, oradan da geri kalanını biliyorsunuz.

Geri