Neler Yeni

İbb çözüm merkezinden direkt kart alabiliyor muyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Meriç
Arkadaşlar merhaba istanbul kart başvurusu vereceğim çözüm merkezinden al diye seçenek vardı ben mesela bugün versem siparişi yarın saba 9.30 da açılıyormuş ben mesela öğlen 2 gibi falan gitsem kartı orda yapıyorlar mı yoksa belli bir gün sonra gel al kartı falan mı diyorlar

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,837
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar merhaba istanbul kart başvurusu vereceğim çözüm merkezinden al diye seçenek vardı ben mesela bugün versem siparişi yarın saba 9.30 da açılıyormuş ben mesela öğlen 2 gibi falan gitsem kartı orda yapıyorlar mı yoksa belli bir gün sonra gel al kartı falan mı diyorlar
yaklasık 10 sene önce bile ben aldığımda bi tane öğrenci belgesi ile basvurup o an parasını verip alabiliyorduk muhtemelen başvursan hemen basıp verirler

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Emir
Bu bilgiyi buradan bilen çıkan olmaz sanki.Yarın ibb çözüm merkezini arasan daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaklasık 10 sene önce bile ben aldığımda bi tane öğrenci belgesi ile basvurup o an parasını verip alabiliyorduk muhtemelen başvursan hemen basıp verirler
O sistem kalktı diye biliyorum.Önceden belirli yerlere gidiyordun hemen cıkıyordu.Fakat şu an yok sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben karttan ödeyeceğim şimdi ödesem yarın çözüm merkezine gidip orada basarlar mı kartı direkt yoksa sms ile mi haber verirler gel al diye

Bu bilgiyi buradan bilen çıkan olmaz sanki.Yarın ibb çözüm merkezini arasan daha iyi olur

O sistem kalktı diye biliyorum.Önceden belirli yerlere gidiyordun hemen cıkıyordu.Fakat şu an yok sanırım
anladım haklısınız arayabilirim yarın

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,837
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Gerçi doğru diyorsun bu sistem kalkmıstı şimdi hatırladım başka yerde basılıp oraya geliyor galiba ama uygulamadan basvurup hemen kullanmayabaslayabilirsin sanırım qr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,672
Üyeler
172,717
Son üye
hanim
Top Bottom