Neler Yeni

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Çünkü taraf tutmaktan gözü kör olmuş bir şey görmüyor gözüne soksakta
Hocam, bende bunu muhalif kesimde görüyorum. Karşımdakine belgelerle, kanıtlarla bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. Söylediklerimin hiçbirine cevap vermeyip, spekülatif sorulardan birini sorup duruyor. Bozuk plak gibi, her seferinde de aynı şeyi tekrar ediyorlar.

İdeolojik olarak ters gelse de, yanlışa yanlış diyebilmek gerek. "X şahsı şu yanlışı yaptı." dediğimde; "Senin sevdiğin de benzer yanlışı yaptı." diye kendi ideolojisini aklamaya çalışanları hiç sevmiyorum.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam, bende bunu muhalif kesimde görüyorum. Karşımdakine belgelerle, kanıtlarla bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. Söylediklerimin hiçbirine cevap vermeyip, spekülatif sorulardan birini sorup duruyor. Bozuk plak gibi, her seferinde de aynı şeyi tekrar ediyorlar.
İşte dediğim gibi taraf tutmaktan gözü kör olmuş

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Dostlar bu çocuk adam AKP'ye her şeyini verir. Keşke herkesin bir kerelik küfür hakkı olsa. Adidas, paragraf yazardım tüm aile bireylerine.
Sırf Ak Parti'yi sevmesi, aile bireylerine kadar küfrü hak ettiğini mi gösteriyor? Öyleyse bende hak ediyorum demektir 😁 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte dediğim gibi taraf tutmaktan gözü kör olmuş
Yorumlarını çok görmüyorum. Profili de oturup incelemedim. Yorumsuz bırakıyorum bu yüzden. Ama artık nasıl bir algı oluştuysa, hiç yazmadığı konu altında bile linç yiyor 😅

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Sırf Ak Parti'yi sevmesi, aile bireylerine kadar küfrü hak ettiğini mi gösteriyor? Öyleyse bende hak ediyorum demektir 😁 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlarını çok görmüyorum. Profili de oturup incelemedim. Yorumsuz bırakıyorum bu yüzden. Ama artık nasıl bir algı oluştuysa, hiç yazmadığı konu altında bile linç yiyor 😅
Adidas var böyle bide yumusak g var oda çok kanser kavga için konu açıyorlar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Forumun, Adidas kullanıcısı ile ne alıp veremediği var yahu? Hangi konuya yazsam buna benzer bir şey söylüyorlar.
Kendisi ampule böbreğini bile verir arkadaşın mantığı şu ampul yaptı ise doğrudur ampul bilir ampul best oyüzden sevmiyoruz.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Adidas var böyle bide yumusak g var oda çok kanser kavga için konu açıyorlar
Alakası yok,kaç tane muhalif görüşle yazılmış konu atabilirim.O konulara kimsenin gıkı çıkmıyor ama sırf Adidas açtığı için kavga konusu olduğunu söylüyorsunuz.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Adidas Haktan'ın siyasal tarafı galiba. Habire siyaset konusu açıp tartışma yaratıyor.

Nix0rM

80+
Arkadaşlar olay burada birbirinize saygı duymamanızdan kaynaklanıyor. Herkes kendi ideolojisini başka açılardan bakmadan savunuyor bu da kavgaya sebep oluyor. Yapıcı eleştiriye açık değilsiniz, burada kendi savunduğunuz kesimi ya da parti yanlış yapsa bile sonuna kadar doğru yapmış gibi desteklemeniz sorun yaratıyor. Başka açılardan bakarak tartışın.

Saygılar...

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu kitapların basılıp satılmasına izin veriliyor İBB satınca deröris oluyor. Kimseyi desteklemiyorum deroris değilim.

Top Bottom