Neler Yeni

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kendisi ampule böbreğini bile verir arkadaşın mantığı şu ampul yaptı ise doğrudur ampul bilir ampul best oyüzden sevmiyoruz.
Yorumlarını takip etmediğim için haklısın veya haksızsın demiyorum fakat dediğin gibi davranıyorsa yüzde yüz haklısın. Dediğim gibi, yanlışa yanlış diyebilmek gerekir. Eleştirmezsen gelişemezsin. En basitinden, eski İstanbul İl Başkanımızı hiç sevmem. Değiştiği için şükrederim. Hatay'daki teşkilatın tamamını sevmem. Bile isteye CHP'nin kazanmasına oynuyorlar.

Ama şu da var. Bu dediklerinin aynısını muhalefet savunucularında da görüyorum. Yahu, adam karşımda PKK'yı savundu. Daha n'olsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kitapların basılıp satılmasına izin veriliyor İBB satınca deröris oluyor. Kimseyi desteklemiyorum deroris değilim.
Anayasanın ne kadar garabet olduğunu görün işte. Değişmesi gerekiyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yorumlarını takip etmediğim için haklısın veya haksızsın demiyorum fakat dediğin gibi davranıyorsa yüzde yüz haklısın. Dediğim gibi, yanlışa yanlış diyebilmek gerekir. Eleştirmezsen gelişemezsin. En basitinden, eski İstanbul İl Başkanımızı hiç sevmem. Değiştiği için şükrederim. Hatay'daki teşkilatın tamamını sevmem. Bile isteye CHP'nin kazanmasına oynuyorlar.

Ama şu da var. Bu dediklerinin aynısını muhalefet savunucularında da görüyorum. Yahu, adam karşımda PKK'yı savundu. Daha n'olsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anayasanın ne kadar garabet olduğunu görün işte. Değişmesi gerekiyor.
Sana aramızda geçen bi diyaloğu yazayım.

Kendisi bi konu açmıştı bende vergilerden şikayetçi olduğumu çok vergi alındığını ve 3 4k lık ürünleri 7 8k ya aldığımızı belirttim ve bana şey yazdı sen hayatında kaç kere okadar vergi ödedin bende saydım telefonda 4k bilgisisayarda tam hatırlamasamda 6 7k vergi ödedim ve bana şey yazdı bilgisayar ve telefona okadar verecek paran var ve vergilerden mi şikayetçisin ?

Sanırım bu açıklamıştır.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,772
İsim
Mert Can Ergün
@adidas burası siyaset grubu değil sen git tayip amcanın yanına sana makarna çay versin

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Alakası yok,kaç tane muhalif görüşle yazılmış konu atabilirim.O konulara kimsenin gıkı çıkmıyor ama sırf Adidas açtığı için kavga konusu olduğunu söylüyorsunuz.
Çünkü onun niyeti belli

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Sana aramızda geçen bi diyaloğu yazayım.

kendisi bi konu açmıştı bende vergilerden şikayetçi olduğumu çok vergi alındığını ve 3 4k lık ürünleri 7 8k ya aldığımızı belirttim ve bana şey yazdı sen hayatında kaç kere okadar vergi ödedin bende saydım telefonda 4k bilgisisayarda tam hatırlamasamda 6 7k vergi ödedim ve bana şey yazdı bilgisayar ve telefona okadar verecek paran var ve vergilerden mi şikayetçisin ?

Sanırım bu açıklamıştır.
En sevmediğim tip, net. Abi, bende Ak Partiliyim. Böyle Ak Partili olanları görünce sinirleniyorum. İnsanların soğumasına sebep oluyorlar.

Vergiler o kadar saçma bir şekilde kesiliyor ki... Bunu hep derim; ABD gibi kâra göre vergi sistemine geçilmeli. Yurt dışından gelen ürünlere vergi getirilsin yine ama atıyorum, fabrikada üretilen bir plastik şişenin vergisi, her el değiştirildiğinde ödenmesin. Fabrika ödediyse o şişenin vergisini, markete gelene kadar ki aracılar ödemesin. Maalesef ki, her el değiştiğinde yeniden vergisi ödeniyor aynı şişenin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
En sevmediğim tip, net. Abi, bende Ak Partiliyim. Böyle Ak Partili olanları görünce sinirleniyorum. İnsanların soğumasına sebep oluyorlar.

Vergiler o kadar saçma bir şekilde kesiliyor ki... Bunu hep derim; ABD gibi kâra göre vergi sistemine geçilmeli. Yurt dışından gelen ürünlere vergi getirilsin yine ama atıyorum, fabrikada üretilen bir plastik şişenin vergisi, her el değiştirildiğinde ödenmesin. Fabrika ödediyse o şişenin vergisini, markete gelene kadar ki aracılar ödemesin. Maalesef ki, her el değiştiğinde yeniden vergisi ödeniyor aynı şişenin.
Sanırım şimdi çoğumuzun neden sevmediğini anlamışsındır.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,772