Neler Yeni

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Dün öğretmen, doktor, asker, polis, 40 bin insanımızı şehit eden, otobüs duraklarında bomba patlatan, 3 bin çocuğu dağa kaçıran, gencecik Necmettin öğretmenin önünü kesip katleden PKK terör örgütü yöneticilerinden terörist Nurettin Demirtaș'ın kitabı İBB rafında yer aldı. İstanbul'da yaşayan biri olarak içim kan ağlıyor. Daha önce de Selehattin Demirtaș ve Sakine Cansız'ın kitabı satılmıştı.

Ekler

• Screenshot_20210225_170114.jpg
    Screenshot_20210225_170114.jpg
    92.9 KB · Hit: 153

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Evet dostum hükümet olarak böyle kitapların basımına izin veriyoruz ama İBB bunu satınca terörist oluyor nereden bildiniz?
Anayasamız o kadar ilkel ki; geçtiğimiz senelere kadar terör örgütlerine maddi yardım sağlayanlara yaptırım uygulanamıyordu. Meclisten zar zor geçti bu kanun. Artık terör örgütlerine maddi destek sağlayanların, tüm mal varlığına el konulabiliyor. Terör örgütlerinin yayın organları var, vakıf ayağı altında bir şekilde işlevini sürdürüyorlar. O kitabın basılıyor olması, İBB'nin satabileceği anlamına gelmez.

Ayrıca, İBB tepkilerden sona kitabı kütüphanesinden kaldırdı.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Anayasamız o kadar ilkel ki; geçtiğimiz senelere kadar terör örgütlerine maddi yardım sağlayanlara yaptırım uygulanamıyordu. Meclisten zar zor geçti bu kanun. Artık terör örgütlerine maddi destek sağlayanların, tüm mal varlığına el konulabiliyor. Terör örgütlerinin yayın organları var, vakıf ayağı altında bir şekilde işlevini sürdürüyorlar. O kitabın basılıyor olması, İBB'nin satabileceği anlamına gelmez.

Ayrıca, İBB tepkilerden sona kitabı kütüphanesinden kaldırdı.
Kaldırsın zaten, ben İBB bu kitabı satmalı demedim ki.
adidas denen arkadaş teröristleri sınırda alkışlamamış gibi herkesi terörist ilan ediyor da forumda. Ona karşı ufak sitem .d

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kaldırsın zaten, ben İBB bu kitabı satmalı demedim ki.
adidas denen arkadaş teröristleri sınırda alkışlamamış gibi herkesi terörist ilan ediyor da forumda. Ona karşı ufak sitem .d
Forumun, Adidas kullanıcısı ile ne alıp veremediği var yahu? Hangi konuya yazsam buna benzer bir şey söylüyorlar.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Keşke hayatın boyunca yorum okumak yerine biraz kitap okusaydın da savunduğun değerlerin ne olduğunu bilseydin be adidas
Neyse dur şimdi terörist falan ilan etme beni
Asıl sen kitap oku da okuduğunu anlaman gelişsin kitap okumadığımı nereden çıkardın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumun, Adidas kullanıcısı ile ne alıp veremediği var yahu? Hangi konuya yazsam buna benzer bir şey söylüyorlar.
Hükumet düşmanlığı bunların gözünü kör etmiş. Karşıt görüşlü insan gördüklerinde saldıracak yer arıyorlar.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hükumet düşmanlığı bunların gözünü kör etmiş. Karşıt görüşlü insan gördüklerinde saldıracak yer arıyorlar.
Bu konuda katılıyorum. Millet araştırmadan, sadece sosyal medyadaki duyduğu birkaç popüler söyleme o kadar çok kapılmış ki... İşin aslını anlatmaya çalışsan da, dinlemiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,385
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom