Yardım İç dikiz aynası değişimi hakkında

Reaksiyon skoru
33
Merhabalar 2010 Renault symbol aracımda ön elle kararan iç ayna var ve benden önceki sahibi arabada sigara içtiği için içi is dolmuş ve sol tarafıda kırılmış gövde sağlam ama ayna perişan,sadece aynayı değiştirebilir miyiz yani gövdeye yeni ayna aktarabilirmiyiz,aktarabilirsek nasıl cam olur yan sanayi alıp camı change mi yapılır yoksa camcıdan mı alınır bilmiyorum yapan veya fikri olan varmı acaba?

Merhabalar 2010 Renault symbol aracımda ön elle kararan iç ayna var ve benden önceki sahibi arabada sigara içtiği için içi is dolmuş ve sol tarafıda kırılmış gövde sağlam ama ayna perişan,sadece aynayı değiştirebilir miyiz yani gövdeye yeni ayna aktarabilirmiyiz,aktarabilirsek nasıl cam olur yan sanayi alıp camı change mi yapılır yoksa camcıdan mı alınır bilmiyorum yapan veya fikri olan varmı acaba?

Nerede yaşıyorsan orada sanayiye git. Çıkma cam bulursun illaki.

O iş zahmetli olur. Al bir ayna ve götür kaportacıya. Yapıştırması biraz el becerisi ister.

O iş zahmetli olur. Al bir ayna ve götür kaportacıya. Yapıştırması biraz el becerisi ister.
İşte sorun orda o işi camcı mı yapar kaportacı mı bilemiyorum masrafı ne olur acaba.

Ayna çok da pahalı bir şey olmamalı. 50 TL de kaportacıya verirsin. Ben kaportacıya götürmüştüm. Ayna fiyatını hatırlamıyorum. Yağ değişimini yaptıracağın yere de sorabilirsin.

Diyarbakır'dayım yarın sabah yağ değişimine gideceğim camcıda felan bulunur mu acaba fiyatı ne olur hocam.

Camcı da bulabilir misin bilmiyorum ama en mantıklısı yağ değiştireceğin yere sormak olur. Herifler her yeri bilir orada. Çok fazla pahalıya mâl olmaz ama.

Ayna çok da pahalı bir şey olmamalı. 50 TL de kaportacıya verirsin. Ben kaportacıya götürmüştüm. Ayna fiyatını hatırlamıyorum. Yağ değişimini yaptıracağın yere de sorabilirsin.
50 tl ye adam sana 200tl geri verip güzel bir küfür eder sülalene

Ben ustama sorarım yarın sabah bilmeden sanayiye gitmek istemiyorum o yüzden konuyu açtım benden çıksa çıksa 500 çıkar işçilik dahil

50 tl ye adam sana 200tl geri verip güzel bir küfür eder sülalene
Hocam çok pahalı olmasa gerek 200-300 lira beklemez Diyarbakır esnafı çünkü o parayı verecek kimse yok ortada pek işçilikte yok aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlaşılmasın dostlar ben komple dikizi değiştirmeyeceğim ben dikizin içindeki aynayı değiştireceğim, yeni dikiz alamam.
Aynayı ön cama yapıştıracak sade. Teşekkür bile yeter. 5 dakikalık iş. Biz titreriz ve kaydırırız.

Hocam çok pahalı olmasa gerek 200-300 lira beklemez Diyarbakır esnafı çünkü o parayı verecek kimse yok ortada pek işçilikte yok aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlaşılmasın dostlar ben komple dikizi değiştirmeyeceğim ben dikizin içindeki aynayı değiştireceğim, yeni dikiz alamam.
Yok zaten para tutmaz normalde de. Sanayide sansarlar beleşe iş yapmaz yine bi koparma yolunu bulur onu kast ettim. Bir iki muhabbetin olan birisiyse para almayabilir

Yok zaten para tutmaz normalde de. Sanayide sansarlar beleşe iş yapmaz yine bi koparma yolunu bulur onu kast ettim. Bir iki muhabbetin olan birisiyse para almayabilir
Doğrudur kimse bedava iş yapmaz maalesef tanıdığım bir kaportacı ve camcı yok, hocam dikizin iç aynasını değişmek istiyorum komple dikizi değil değişim yaparlar değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,961
Üyeler
183,669
Son üye
berkpehlivan34
Geri