AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,650
cst ve maxxis nasıl aynı markacst ve maxxisten hangisi ucuzsa onu al ikisi de aynı marka nasıl önüne geçiyo onu anlamadım .d
cst ve maxxis nasıl aynı markacst ve maxxisten hangisi ucuzsa onu al ikisi de aynı marka nasıl önüne geçiyo onu anlamadım .d
Normal dağ. İç dış 1 tane için 500₺Tek lastik için mi 500 Bütçen var ? Birde bisikletin dirt jump vs mi yoksa normal dağ bisikleti mi ?
alt kuruluşu olması lazım ama cst f/p olarak daha alınabilir tabii kicst ve maxxis nasıl aynı markacst kalitesiz bi çinli marka
Çabuk eriyor deneyimledim fiyatına göre kesinlikle alınamaz aynı fiyatlı maxxise yaklaşamaz bile.bütçe olsa schwable magic mary önerirdim on numara lastik
iç lastiği herhangi bir bisikletçiden al derim aldığın lastiğin ebatına uygun olsun yeter zaten irc falan oluyor çoğundaNormal dağ. İç dış 1 tane için 500₺
Decathlondan al geç iç lastik dış lastiğide attığını alabilirsin arkadaşlarım kullanıyor biraz ince ancak dişleri gayet kalın.Normal dağ. İç dış 1 tane için 500₺
Kalitesiz?cst ve maxxis nasıl aynı markacst kalitesiz bi çinli marka
değil kanka cst maxxis diye bir lastik üretmiş bir ara onun için diyo olabilirsin tabi cstnin de ürettiği kaliteli lastikler var ama tr de ooona vermek yere maxxis e schwable a vermek daha mantıklıalt kuruluşu olması lazım ama cst f/p olarak daha alınabilir tabii ki
iç lastiğin ince olmaması gerekiyor ne kadar et kalınlığı olsa da geniş olmalı dar lastikler patlamaya hazırdır yüksek psı basıp kullanırsan bombadan farksızDecathlondan al geç iç lastik dış lastiğide attığını alabilirsin arkadaşlarım kullanıyor biraz ince ancak dişleri gayet kalın.
Sürücü kim acaba çünkü o lastiği downhill sporuyla ilgilenen birine verseniz 1yıl maximum dayanır (arka lastik ise) önler daha çok gidiyor.Tanıyor musun bilmem ama ver o lastiği Burak Uzun'a 6 ay'a gider.Kalitesiz?4. Yılını tamamlıyor emektar.
kalite demek uzun ömür demek değil maalesefKalitesiz?4. Yılını tamamlıyor emektar.
Hocam benim arka lastik patladığında bisikletçiden aldım acil diye DSİ verdi 1 ay bile dayanmadı patladı bende dechatlondan aldım sabah benzinlikte basıp eve dönsem diğer sabah inmiş oluyor. Çok değilde elle sıkılıyor ve yolda giderken rahatsız ediyor. Continentalın var mitas var hangisini tercih edeyim?Decathlondan al geç iç lastik dış lastiğide attığını alabilirsin arkadaşlarım kullanıyor biraz ince ancak dişleri gayet kalın.
Decathlon iç dış lastik kullanıyorum 36psi ile transfer attım bir şey olmadı ki bir seferinde direk düz zemine düştüm ona rağmen patlamadı bombayla alakası yok.değil kanka cst maxxis diye bir lastik üretmiş bir ara onun için diyo olabilirsin tabi cstnin de ürettiği kaliteli lastikler var ama tr de ooona vermek yere maxxis e schwable a vermek daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iç lastiğin ince olmaması gerekiyor ne kadar et kalınlığı olsa da geniş olmalı dar lastikler patlamaya hazırdır yüksek psı basıp kullanırsan bombadan farksız