Direğe gözünün altı mi çarpıyor sence...direğe çarptı o yüzden oluştu bu morluk.
Pardon bu o dediğim mudahalede olmuş. Bence penaltıydı.Bunun olduğu olay hava topuydu ancak Dijkunun ceza sahası içindeki başka bir müdahalesi VAR da incelenmeliydi bence.
djikunun yaptığı net bir penaltıydı. ama bu morluk ondan dolayı oluşmadı.Pardon bu o dediğim mudahalede olmuş. Bence penaltıydı.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
djikunun yaptığı net bir penaltıydı. ama bu morluk ondan dolayı oluşmadı.
Kanka gözünün altını direğe vurarak morartamazsin. Ya dediğim hava topunda oldu, ya da penaltı pozisyonunda.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
djikunun yaptığı net bir penaltıydı. ama bu morluk ondan dolayı oluşmadı.
Evet bende böyle düşünüyorum. Yani morartirsin ama o göz altı morarana kadar ağzın yüzün dağılır direk yüzünden. Samari yediği için morardıKanka gözünün altını direğe vurarak morartamazsin. Ya dediğim hava topunda oldu, ya da penaltı pozisyonunda.
hava topunda icardinin kendini yere bıraktığı pozisyonda olmuştur o zaman bu morluk. djikunun kramponunun gözüne geldiği pozisyon. yoksa djikunun topsuz alanda yaptığı müdaheleyle olacak morluk değil bu. sağlam bi yumruk atması lazım.Kanka gözünün altını direğe vurarak morartamazsin. Ya dediğim hava topunda oldu, ya da penaltı pozisyonunda.
Dzeko sana trip atmış. Dzeko gözümde küçüldükçe küçüldü bu maçta ve sonrasında. Böyle bir oyuncu olduğunu düşünmüyordum. Aksine Tadic ten beklerdim ama Tadic yanılttı.Gözünün morarma sebebi maçın 2.yarısında Djiku ile kafa topuna çıkıp yaklaşık bi 15-20 sn yerden kalkmadığı ve o esnada takım arkadaşlarından birinin djikunun kafasına baktığı pozisyondu.
O kol sallama anı icardinin soluna doğru.
Ben parama bakarım. Erden bana paramı verdi ben de üzerime düşeni yaptım.Dzeko sana trip atmış. Dzeko gözümde küçüldükçe küçüldü bu maçta ve sonrasında. Böyle bir oyuncu olduğunu düşünmüyordum. Aksine Tadic ten beklerdim ama Tadic yanılttı.