Shaw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,731
Profesyonel dünya. Kara kaşına kara gözüne yapmayacaksın ya.Ben parama bakarım. Erden bana paramı verdi ben de üzerime düşeni yaptım.
Profesyonel dünya. Kara kaşına kara gözüne yapmayacaksın ya.Ben parama bakarım. Erden bana paramı verdi ben de üzerime düşeni yaptım.
maç içinde gözünün morarmasına sebep olabilecek şey direk gibi geldi. icardiye gelen yumrukta da olmamış. arkasına doğru geliyor. sol eliyle de dudağına hafif vuruyor. djikunun kramponunun icardinin gözüne gelmesi ya da kafa topunda olacak bir şey gibi.Gözünü kale direğine o hızla çarpsa sadece morarır mıydı........
Bu pozisyonu bu konudaki ilk mesajımda söyledim.Gözünü kale direğine o hızla çarpsa sadece morarır mıydı........
Seni piçaklarımBu pozisyonu bu konudaki ilk mesajımda söyledim.
Ah monohearts ah
Direğe çok süratli vuruyor hocam, o süratla gözünü vursa gözü yuvasından fırlardımaç içinde gözünün morarmasına sebep olabilecek şey direk gibi geldi. icardiye gelen yumrukta da olmamış. arkasına doğru geliyor. sol eliyle de dudağına hafif vuruyor. djikunun kramponunun icardinin gözüne gelmesi ya da kafa topunda olacak bir şey gibi.
He aynen gözü yuvasından fırlardı anladık biyoloji bilmiyon fizik bil bari. nasıl mesajlar dönmüş burda ya adam uça uça direğe girdi direk yerinden çıkıyordu hala djiku yaptı diyorsunuz bu zihniyete yaptıysa da helal olsun djikum benimSeni piçaklarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direğe çok süratli vuruyor hocam, o süratla gözünü vursa gözü yuvasından fırlardı
Maçta hakem icardiyi görmezden geldi yaCeza sahasnda aldığı darbeden dolayı gözünde morluk oluştu. Maç esnasında VAR orta hakemi cagirmamisti.
Düşünceleriniz nedir?
Alıntıyı görüntüle
Burda sağ gözüne çarpıyor ama sol gözü morardı. İş gittikçe derinleşiyor xdHe aynen gözü yuvasından fırlardı anladık biyoloji bilmiyon fizik bil bari. nasıl mesajlar dönmüş burda ya adam uça uça direğe girdi direk yerinden çıkıyordu hala djiku yaptı diyorsunuz bu zihniyete yaptıysa da helal olsun djikum benim
Beyler haklıymışsınız direkten olmamış. İcardi djikunun ayağına sarılmış abim yeter dövme diye o esnada tekrar dövmüş. Büyüksün djikuAlıntıyı görüntüle
53 maç 54 gole katkı.siz bu icardiyi çok abartıyosunuz
Çoğu penaltıdan attı53 maç 54 gole katkı.