İcardinin gözü morardı

Gözünü kale direğine o hızla çarpsa sadece morarır mıydı........

Gözünü kale direğine o hızla çarpsa sadece morarır mıydı........
maç içinde gözünün morarmasına sebep olabilecek şey direk gibi geldi. icardiye gelen yumrukta da olmamış. arkasına doğru geliyor. sol eliyle de dudağına hafif vuruyor. djikunun kramponunun icardinin gözüne gelmesi ya da kafa topunda olacak bir şey gibi.

Bu pozisyonu bu konudaki ilk mesajımda söyledim.

Ah monohearts ah
Seni piçaklarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maç içinde gözünün morarmasına sebep olabilecek şey direk gibi geldi. icardiye gelen yumrukta da olmamış. arkasına doğru geliyor. sol eliyle de dudağına hafif vuruyor. djikunun kramponunun icardinin gözüne gelmesi ya da kafa topunda olacak bir şey gibi.
Direğe çok süratli vuruyor hocam, o süratla gözünü vursa gözü yuvasından fırlardı

Seni piçaklarım

Direğe çok süratli vuruyor hocam, o süratla gözünü vursa gözü yuvasından fırlardı
He aynen gözü yuvasından fırlardı anladık biyoloji bilmiyon fizik bil bari. nasıl mesajlar dönmüş burda ya adam uça uça direğe girdi direk yerinden çıkıyordu hala djiku yaptı diyorsunuz bu zihniyete yaptıysa da helal olsun djikum benim

Beyler haklıymışsınız direkten olmamış. İcardi djikunun ayağına sarılmış abim yeter dövme diye o esnada tekrar dövmüş. Büyüksün djiku
IMG_20231225_070202.jpg

Son düzenleme:
He aynen gözü yuvasından fırlardı anladık biyoloji bilmiyon fizik bil bari. nasıl mesajlar dönmüş burda ya adam uça uça direğe girdi direk yerinden çıkıyordu hala djiku yaptı diyorsunuz bu zihniyete yaptıysa da helal olsun djikum benim

Beyler haklıymışsınız direkten olmamış. İcardi djikunun ayağına sarılmış abim yeter dövme diye o esnada tekrar dövmüş. Büyüksün djikuAlıntıyı görüntüle

Burda sağ gözüne çarpıyor ama sol gözü morardı. İş gittikçe derinleşiyor xd

siz bu icardiyi çok abartıyosunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,623
Üyeler
189,639
Son üye
Cey Mılmaz 1