Neler Yeni

İcardinin gözü morardı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ceza sahasnda aldığı darbeden dolayı gözünde morluk oluştu. Maç esnasında VAR orta hakemi cagirmamisti.
Düşünceleriniz nedir?
Alıntıyı görüntüle
evet bu yüzden futbol berbat bir spor.
Kaybettiniz mi şike diyin kazandınız mı ezin , futbol oynamak mı boşverin futbol dışı her şey olsun.
Rezalet ne olmursa olsun türk futbolu her takımı ayrı rezil daha doğrusu kitlesi.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,887
İsim
.
He aynen gözü yuvasından fırlardı anladık biyoloji bilmiyon fizik bil bari. nasıl mesajlar dönmüş burda ya adam uça uça direğe girdi direk yerinden çıkıyordu hala djiku yaptı diyorsunuz bu zihniyete yaptıysa da helal olsun djikum benim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler haklıymışsınız direkten olmamış. İcardi djikunun ayağına sarılmış abim yeter dövme diye o esnada tekrar dövmüş. Büyüksün djikuAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Liseyi sayısal bölümde derece ile bitirdim, Cerrahpaşa’da okuyorum. Boş yapacaksanız sağlam yapın

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Liseyi sayısal bölümde derece ile bitirdim, Cerrahpaşa’da okuyorum. Boş yapacaksanız sağlam yapın
Sana basit şekilde anlatayım o zaman diyelim ki arabanın üzerinde bir cisim var araba bir duvara çarptı cisim uçar dimi? Peki ya cisim de aynı şekilde duvara çarparsa ne olur cisimde aynı kuvvetten etkilendiği için arabada kalır.

Emsal

80+ Silver
kardeşim kusura bakmada sen de yazmışsın ki o süratle direğe vursa gözü yavasından fırlardı böyle bir tabir tıpda olmaz göz çukurunu bir tıpçı olarak biliyorsunuzdur heralde göz fırlaması diye bir bulgu var ama senin bahsettiğin tarzda değil tiroid hastalığında gözün dışarı doğru kabarmasına denir
Gözü çıkarmak için de derin ve sivri bir şey le göze giriş yapıp beyne giden sinirleri ve bağlarını keserseniz göz ancak öyle çıkabilir bu da cerrahi operasyon ile olur , ayrıca göz o hızla direğe çarparsa göz çukurunu oluşturan frontal maksillar zigomatik ve diğer kemiklere zarar verir göze değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,680
Üyeler
168,980
Son üye
mathijsen_1903
Top Bottom