Teşekkürler hocam, bir türlü bulamıyordum şu listeyi. Satın alınacaklar listem hazır. Depolayalım bakalım
Bilmeden alınca köpeklik yapmış mı olunuyorKöpekliği yapan sensin kanka bilmeden aldiğin binlerce şey var.
Zorluyla ne derdiniz var la yerli onlar
Havliyorsun şuan bak bilmeden diyorsun cahil seni bilsem zaten almıyorum bildiğim kadarıyla almıyorum alanla da aslında güzelce uyarmak istiyoruz herkesin kendi vicdanı ama gelip burada birisi bir şey sorduğunda dalga geçer gibi konuşanlara lafım bilmem anladın mı gerçi biraz zor amaKöpekliği yapan sensin kanka bilmeden aldiğin binlerce şey var.
aynen öyleTeşekkürler hocam, bir türlü bulamıyordum şu listeyi. Satın alınacaklar listem hazır. Depolayalım bakalım
Devlet yasaklayacak canım devlet bile kolaya 2 milyar teşvik vermiş sen ne anlatiyorsunHavliyorsun şuan bak bilmeden diyorsun cahil seni bilsem zaten almıyorum bildiğim kadarıyla almıyorum alanla da aslında güzelce uyarmak istiyoruz herkesin kendi vicdanı ama gelip burada birisi bir şey sorduğunda dalga geçer gibi konuşanlara lafım bilmem anladın mı gerçi biraz zor ama
Birader ben ne diyorum sen ne zirvaliyorsun devlet yapmış diye doğru mu oluyor her şey ne boş bir varlık çıktın senDevlet yasaklayacak canım devlet bile kolaya 2 milyar teşvik vermiş sen ne anlatiyorsun
Bu birçok kişinin neden bu olaya güldüğünü göstərir. Garip garip yerlerden en ufak detayı bile alıp tak diye kotuluyorlar, biz kotulesek kafayi yer ayaklanirlar. Onlar kotuleyip boylesine sacma seyler yazinca kosulsuz sartsiz haklilarAlıntıyı görüntüle
Şu açıklamayı okumak cringe etti yeterli geldi o site bana
kanzi benim kola filistin bebekli olsun
En azından itrailin köpekliğini yapmayisko
böylelerini gördükçe kendimi çok zeki hissediyorumSırma da mı israil destekçisiydi yoksa türk mü o? Kalanların ne olduğu belli de sırmayı hatırlayamadım.