Neler Yeni

İçerik Üreticiliği İçin Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
50000
Öncelikle herkese selam arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere bir telefon arayışı içerisindeyim. 5 Yıldır huawei p30 kullanıyorum ve artık gerçekten de ömrünü tamamladı. Sizden ricam bana bir telefon önerisinde bulunmanız. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için
Aradığım özellikler:
İçerik üretmek istiyorum bu yüzden iyi bir kameraya ihtiyacım var.
Geniş ekran
Uzun pil ömrü
Bütçe: 40-50k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı zamanda çekimler sırasında telefonu tutacak bir gimbal ya da tripod da önerirseniz sevinirim

Öncelikle herkese selam arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere bir telefon arayışı içerisindeyim. 5 Yıldır huawei p30 kullanıyorum ve artık gerçekten de ömrünü tamamladı. Sizden ricam bana bir telefon önerisinde bulunmanız. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için
Aradığım özellikler:
İçerik üretmek istiyorum bu yüzden iyi bir kameraya ihtiyacım var.
Geniş ekran
Uzun pil ömrü
Bütçe: 40-50k
İçerik üretecekseniz Iphone modellerine yönelmeniz gerek hocam fakat Iphonelarda bataryası iyi olanlar pro max modeller sanırsam.

İçerik üretecekseniz Iphone modellerine yönelmeniz gerek hocam fakat Iphonelarda bataryası iyi olanlar pro max modeller sanırsam.
Hocam iyi hoş da fiyatlar malum :'( aklımda s24ultra modeli var. Yurt dışından alıp burada imei çaktırmalı

S24 ultra da çok güçlü bir telefon. Geniş ekranı ve bataryası olsun gayet iyi bir seçenek ama özellikle instagramda içerik üretmeyi düşünüyorsanız kaliteyi düşürüyor instagram. Düzeltmiş de olabilirler, araştırmak lazım.

İçerik üreteceksen iPhoneden başka bir markaya bakma bile.

Samsung yeni serilerinde instagramda İPhone gibi anlaşması var kaliteyi düşürmüyor diye biliyorum

Hatta sırf bu yüzden mendebur lemur Samsung telefonda almıştı

Tiktok çekmiceksen öneriyim
Tiktok çekmeyeceğim hocam. Tıp okuyorum ve özellikle Tıp fakültesi ile alakalı hatta sonrasına dair içerikler çekeceğim.

Samsung yeni serilerinde instagramda İPhone gibi anlaşması var kaliteyi düşürmüyor diye biliyorum

Hatta sırf bu yüzden mendebur lemur Samsung telefonda almıştı
Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmen için

Hocam iyi hoş da fiyatlar malum :'( aklımda s24ultra modeli var. Yurt dışından alıp burada imei çaktırmalı
S24 ultra geçen 54K'ya düştü. İndirim beklerseniz bütçeye ekleme yapıp alabilirsiniz. Yurt dışından almakta mantıklı gibi. Imei atma fiyatları ne oldu bilmeseydim...

YD 16 PM alırdım yerinde olsam.
İçerik üreteceksen apple.

YD 16 PM alırdım yerinde olsam.
İçerik üreteceksen apple.
Bunun imei'si vs ile uğraşmak istemiyorum. Onun haricinde yurt dışından apple ürün aldığımda ne yapmam gerektiğine dair, handikaplarına dair pek bilgim yok

Geri