Neler Yeni

İçi açılmamış ekran kartı temizlenmeli mi?

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
İçi açılmamış RX 580 var kirlenmiş temizliğini yapmalımıyım ilerde satmayı düşünüyorum herhangi bir sorun olur mu termal macun olarakta mx4 ile macun yenilemesi yapacağım kart boşta 50 derece normalmi Asus Dual RX 580 8GB

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
İçi açılmamış RX 580 var kirlenmiş temizliğini yapmalımıyım ilerde satmayı düşünüyorum herhangi bir sorun olur termal macun olarakta mx4 ile macun yenilemesi yapacağım kart boşta 50 derece normalmi Asus Dual RX 580 8GB
rx 580 olduğuna göre ve garantisinin de bittiğini varsayarak evet macun yenilemen ve bakım yapman lazım. Açıkçası ben rx 580 alsam bakımı yapılmış bir kartı tercih ederdim. ek olarak boşta 45 50 normal

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
Değişirseniz iyi olur kaç yıllık kart.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rx 580 olduğuna göre ve garantisinin de bittiğini varsayarak evet macun yenilemen ve bakım yapman lazım. Açıkçası ben rx 580 alsam bakımı yapılmış bir kartı tercih ederdim. ek olarak boşta 45 50 normal
Yok hocam kart 3 ay önce aldım kart bana yeni geldiğinde sıfır gibiydi satıcı kart 6 ay kullanıp bırakmış ama kart bayağı temizdi

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Joga Bonito
sıcaklık değerleri çok abartı değilse bence hiç açılmamalı. Satarken rahat satarsınız.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Değişirseniz iyi olur kaç yıllık kart.
RX 580 normalde 2017 Nisan ayı çıkışlı satıcı satın alıp 6 ay kullanıp yeni ekran kartına geçmiş ama 0 gibiydi bende kirlendi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıcaklık değerleri çok abartı değilse bence hiç açılmamalı. Satarken rahat satarsınız.
Yenileme yaparsam ne kadar kaybederim fiyat olarak

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
RX 580 normalde 2017 Nisan ayı çıkışlı satıcı satın alıp 6 ay kullanıp yeni ekran kartına geçmiş ama 0 gibiydi bende kirlendi
2017de satın alınmış beyada göre 6 ay kullanılmış 2023e kadar :) eyvah.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
2017de satın alınmış beyada göre 6 ay kullanılmış 2023e kadar :) eyvah.
Eksik yazmışım galiba hocam 2019 da almiş 6 ay kullanıp GTX 1660 supere geçmiş kart pırıl pırıldı ama gayet temizdi

GirayHan

80+ Platinum
Eksik yazmışım galiba hocam 2019 da almiş 6 ay kullanıp GTX 1660 supere geçmiş kart pırıl pırıldı ama gayet temizdi
satın alacak müşteri beyana bakmaz fatura tarihine bakar. 2019'da alınmış ve 5 sene olmuş. termal bakımlarını yapın. zaten açması basit o kartı. izopropil alkolle board'ı iyice fırçalayın macunu da çekin kapatın bitti gitti. bakım iyidir.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Joga Bonito

Yenileme yaparsam ne kadar kaybederim fiyat olarak
siz niye macun yenilemek istiyorsunuz ? Eğer kartın fazla ısındığını düşünüyorsanız performans kayıpları yaşıyorsanız ozaman açıp thermal bakımını yapın. Fakat sorunsuz kullanıyorsanız ellemenize gerek yok. Satarken de kolayca satarsınız tamir görmemiş garanti bantları üzerinde kart diye.

benim şahsi fikrim hiç bir zaman bakım yapılmış kartı almam. Oradaki garanti bandını söktükten sonra belki tamir gördü bilmem ne oldu. bilemem yani. Alacak kişi yapsın bakımını. Ne kadar süre daha kullanacaksınız onu bilmiyorum tabi.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
satın alacak müşteri beyana bakmaz fatura tarihine bakar. 2019'da alınmış ve 5 sene olmuş. termal bakımlarını yapın. zaten açması basit o kartı. izopropil alkolle board'ı iyice fırçalayın macunu da çekin kapatın bitti gitti. bakım iyidir.
Emin misiniz hocam fazla fiyat kaybetmek istemiyorum

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
siz niye macun yenilemek istiyorsunuz ? Eğer kartın fazla ısındığını düşünüyorsanız performans kayıpları yaşıyorsanız ozaman açıp thermal bakımını yapın. Fakat sorunsuz kullanıyorsanız ellemenize gerek yok. Satarken de kolayca satarsınız tamir görmemiş garanti bantları üzerinde kart diye.

benim şahsi fikrim hiç bir zaman bakım yapılmış kartı almam. Oradaki garanti bandını söktükten sonra belki tamir gördü bilmem ne oldu. bilemem yani. Alacak kişi yapsın bakımını. Ne kadar süre daha kullanacaksınız onu bilmiyorum tabi.
Önümüzdeki yaza kadar kullanabilirim sonrada RX 6600 geçerim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,053,356
Üyeler
167,300
Son üye
gsemre1998
Top Bottom