Neler Yeni

İçi açılmamış ekran kartı temizlenmeli mi?

GirayHan

80+ Platinum
Emin misiniz hocam fazla fiyat kaybetmek istemiyorum
garanti etiketleri üstünde mi kart daha önce açıldı mı ? eğer açılmadıysa bu şekilde ellemeden sat. yok eğer açıldıysa ki ben açıldığını varsayarak konuştum yukarda o zaman termal bakımlarını yap. Haa benim gibi kıl biri denk gelirse 5 yıldır neden bu kartın bakımını yaptırmadın diye de sorabilir. bir ekran kartının termal padleri ve macunları kullanım senaryosuna göre max 3 yılda bir değiştirilmelidir. Ben bakımı yapılmış bir kartı tercih ederim ( garantisi yoksa )

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mehmet
garanti etiketleri üstünde mi kart daha önce açıldı mı ? eğer açılmadıysa bu şekilde ellemeden sat. yok eğer açıldıysa ki ben açıldığını varsayarak konuştum yukarda o zaman termal bakımlarını yap.
Evet etiketler de üstünde önümüzdeki yaza kadar kullanabilirim sonrada RX 6600 geçerim hocam

GirayHan

80+ Platinum
Evet etiketler de üstünde önümüzdeki yaza kadar kullanabilirim sonrada RX 6600 geçerim hocam
izopropil alkol sprey ile dışardan temizle fan yapraklarını soğutma bloğunu tamamdır o halde.

İçi açılmamış RX 580 var kirlenmiş temizliğini yapmalımıyım ilerde satmayı düşünüyorum herhangi bir sorun olur mu termal macun olarakta mx4 ile macun yenilemesi yapacağım kart boşta 50 derece normalmi Asus Dual RX 580 8GB
Evet bakımını yapmanız gerekiyor

Top Bottom