- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir şey. Aklıma gelen tonla ilaç içtiğimi hayal etmek.İntihara sürükleyen ne mesela sürekli ne düşünüyosun
Hiçbir şey. Aklıma gelen tonla ilaç içtiğimi hayal etmek.İntihara sürükleyen ne mesela sürekli ne düşünüyosun
Keyif mi alacaksın bunu yapınca meselaHiçbir şey. Aklıma gelen tonla ilaç içtiğimi hayal etmek.
Psikiyatriste neden başvurmuştunuz hocam?Hiçbir şey. Aklıma gelen tonla ilaç içtiğimi hayal etmek.
Vesvese zaten. Doğru kelime bu. Bu yüzden 2022 şubattan beri ilaç kullanıyorum. Günde 3 hap her gün. Doz düşürünce doktor, etki olmadı.Vesvese benzeri bir şey de olabilir sende. Sürekli aklına gelmesi vs. oluyorsa.
Kanka mesela en sevdiğin arkadaşın can dostun sana en sevdiğin hediyeyi verdi onu alırsın değil mi ? O zaman Allahın verdiği bu hediyeye en iyi şekilde bakman lazımKanka allah sana o canını verdi allahın verdiği bu hediyeyi red etmemelisin allah sana bu hayatı sınav olarak verdi
2 başarısız intihar girişimi sebebiyle.Psikiyatriste neden başvurmuştunuz hocam?
Bende de var. Mart'tan beri uğraşıyorum.Vesvese zaten. Doğru kelime bu. Bu yüzden 2022 şubattan beri ilaç kullanıyorum. Günde 3 hap her gün. Doz düşürünce doktor, etki olmadı.
Yoo. Boşluğa düşcemKeyif mi alacaksın bunu yapınca mesela
Amacına ulaşmış mi olucanYoo. Boşluğa düşcem
Ben değil. Beynim amacına ulaşcak.Amacına ulaşmış mi olucan