Neler Yeni

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Bana laf atan sadece hakaret ederek beni sinirlendirmeye çalışan biri
Yo senin için mi uğraşıcam ben o mesajlaeı yazarken çok güldüm sen umrumda değilsin boş adsmın tekisin intiharın ciddi olmadığını düşünen birisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen başka şeylerle uğraşman gerekir canerim.Başka şeyler düşün.Seni mutlu eden insanlarla konuş veya bu şekil insanlarla tanış.Hep aynı şeyleri yapmamaya çalış.Bir konunun üstüne ne kadar düşersen o tarafa o kadar meyilli oluyorsun bir süre sonra. İnan seni çok iyi anlıyorum.

Ya kardeşim yanlış anlamayında şu konudan bsg ya ikinizde
Haklısın dostum kusura bakma

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ölümü kurtuluş gibi görenlerin vay haline kurtuluş görmek kolaylık olur kaldı ölüm son değil başlangıçtir.
Her ne olursa olsun ne yasadiysan yaşa dünyanın en zengini de olsan en fakiri de bu ikisinin birleştiği tek nokta var 2 metrelik çukur zamanı gelince oraya gireceğiz elbette ama Allah sana bir can vermiş seni en mükemmel şekilde yaratmış bu bedene bu muazzam oluşuma Allah in yaratmış olduğu bir cana kıymak kadar kötü bir davranış mı sakın bunu aklının ucundan bile geçirme her şey vakti gelince olacak ama vakti gelince sen Allah'ın yaratmış olduğu bedene zarar mı vereceksin ona karşı gelmek gibi olur bu da sana daha çok zarar verir şimdi yat dinlen sabaha yeni güne yeni duygular ile devam et yolun bahtın açık olsun
Xanax buldum sonunda. Aklıma geldi yeni. 10 ek ya uyurum herhalde. Sağ olun.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bir nevi yatıştırıcı. Ani kriz anlarından joker ilacı olarak vermişti doktor. Şu an bulunduğum durumu tahmin ederek verdi. Tabi ben unutmuştum.
Memleket neresi senin kardeşim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ağrı baba tarafı. Doğup büyüdüğüm yer Adana.
Kızma ama belli oldu birazcık coğrafi olarak sıkıcı ortamlar olsa gerek biraz dinlemek kendini dinlemek için şehir dışına çıkabilirsin İstanbul da yaşıyorum yolun düşerse buyur gel buluşalım sohbet edelim arkadaşlik kurmak arkadaşın olmasi çok güzel bişey memnun olurum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kızma ama belli oldu birazcık coğrafi olarak sıkıcı ortamlar olsa gerek biraz dinlemek kendini dinlemek için şehir dışına çıkabilirsin İstanbul da yaşıyorum yolun düşerse buyur gel buluşalım sohbet edelim arkadaşlik kurmak arkadaşın olmasi çok güzel bişey memnun olurum
İmkansız gibi bir şey abi teşekkürler yine de teklif için

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Kategori: Sağlık/Psikolojik sağlık
Psikiyatristime ilaçlarım beni mal ediyor demiştim. O da dar ağacı ipini eliyle imgeleyerek "ipte olan birinin ilacını düşürmek çok tehlikeli" dedi.
Ama ben yine de düşürmesini istedim. Abizol 10 mg dan 5 mg a düşürdü.
Şu an içimde çok güçlü bir dürtü var. Elimin altında tonla ilaç var. Hemen bu işi bitirebilirim. Nasıl engellerim?
Knk Geçmiş olsun intihar etmek için geç kaldın.
sana bir video öneriyim belki sana iyi gelir

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Var üniversite kazanmak.
Tamam çalış ama sana tavsiyem evde tek çalışma bir dershaneye ya da halk eğitim kursuna git. Hayattı gör sabah dışarı çık ekmek alabilmek için çöpten birşeyler toplayan insanları gör, ailesine yardım etmek için bir yerde 17-18 yaşında gençlerin asgari ücrete nasıl köpek gibi çalıştığını gör, eve ekmek götürebilmek için sabahın köründe sokakları süpüren insanları gör, sabahtan akşama kadar evine ekmek götürebilmek için çalışan insanları gör. Kimin hayattı mükemmel Kimin hayattı harika ? Eğer hayatından memnun değilsen değiştir hayatını ailenden mi memnun değilsin üniversite için farklı bir şehire git, sevgilinmi seni çok yıpratıyor ver yolu, arkadaşlarınmı seni üzüyor kes iletişimi, patronun seni mi eziyor ver istifanı.
Memnun olmadığın şeyleri değiştir.
Bak kanka bu dünya da senden sadece 1 tane var sen çook değerlisin 1 tane ya 1 tane sadece 1 tane, senin gibi başka birisi daha yok.
Kendine inan hedefin neyse o hedefe doğru git hayatta memnun olmadığın şeyleri değiştir.
Ve unutma Karanlıkta kalsan bile, yarın güneş doğabilir,
Hayat bu hiç belli olmaz, her an her şey olabilir.

Son düzenleme:

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Koray Yıldız
Kategori: Sağlık/Psikolojik sağlık
Psikiyatristime ilaçlarım beni mal ediyor demiştim. O da dar ağacı ipini eliyle imgeleyerek "ipte olan birinin ilacını düşürmek çok tehlikeli" dedi.
Ama ben yine de düşürmesini istedim. Abizol 10 mg dan 5 mg a düşürdü.
Şu an içimde çok güçlü bir dürtü var. Elimin altında tonla ilaç var. Hemen bu işi bitirebilirim. Nasıl engellerim?
İlaç içince kesin ölecek değilsin, ya bitkisel hayata girersen ve ailene aylarca acı çektirirsen?

rynsz

80+ Bronze
Düzenli bir iş düzenli bir sevgili ilişki. Ailenle vakit geçir

Düzenli bir iş düzenli bir sevgili ilişki. Ailenle vakit geçir
Ve bir hocaya görün 3 harfli olabilir bedeninde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,245
Üyeler