Neler Yeni

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Keşke hiç doğmamayi dileyerek her şeyi sonlandırma isteği. Bunun tek sebebi var. Düşük dozajda ilaç almam. 5 mg eksik aripiprazol aldım.
Alakası bile yok.
Sen takıntı yapmışsın, "Bu ilacı azaltım aklıma artık intihar düşüncesi gelecek" diye takmışsın yok öyle bir saçmalık.
Beynin de normal senin şu saçma sapan her denilene inanmayın. Senin kullandığın gözünde çok büyütüğün ilacın da bilmem kaç katı daha etkili uyuşturucu maddeler var onları bir anda bırakan insanlar var

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Alakası bile yok.
Sen takıntı yapmışsın, "Bu ilacı azaltım aklıma artık intihar düşüncesi gelecek" diye takmışsın yok öyle bir saçmalık.
Beynin de normal senin şu saçma sapan her denilene inanmayın. Senin kullandığın gözünde çok büyütüğün ilacın da bilmem kaç katı daha etkili uyuşturucu maddeler var onları bir anda bırakan insanlar var
İntiharı 1 haftadır düşünüyorum. Sadece bugün çok güçlü

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Yani hemen bir sonuca varıcaksın diye bir şey yok. Önümüzde ki hafta bu düşünce azalıcak mı artacak mı bi kendi kendine gözlem yap bakalım

SadeceSeyf

80+ Gold

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,608
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ölümü kurtuluş gibi görenlerin vay haline kurtuluş görmek kolaylık olur kaldı ölüm son değil başlangıçtir.
Her ne olursa olsun ne yasadiysan yaşa dünyanın en zengini de olsan en fakiri de bu ikisinin birleştiği tek nokta var 2 metrelik çukur zamanı gelince oraya gireceğiz elbette ama Allah sana bir can vermiş seni en mükemmel şekilde yaratmış bu bedene bu muazzam oluşuma Allah in yaratmış olduğu bir cana kıymak kadar kötü bir davranış mı sakın bunu aklının ucundan bile geçirme her şey vakti gelince olacak ama vakti gelince sen Allah'ın yaratmış olduğu bedene zarar mı vereceksin ona karşı gelmek gibi olur bu da sana daha çok zarar verir şimdi yat dinlen sabaha yeni güne yeni duygular ile devam et yolun bahtın açık olsun

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Kanka beni sakın yanlış anlama ama sanırım sen son zamanlarda evde fazla vakit geçirip hayattı fazla rahat yaşamışsın. Doğrumu ?

Yokmu bir amacın bir hedefin ? Niye intihar etmek istiyorsun ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kanka beni sakın yanlış anlama ama sanırım sen son zamanlarda evde fazla vakit geçirip hayattı fazla rahat yaşamışsın. Doğrumu ?

Yokmu bir amacın bir hedefin ? Niye intihar etmek istiyorsun ?
Var üniversite kazanmak.

SadeceSeyf

80+ Gold
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Var üniversite kazanmak.
Bazen başka şeylerle uğraşman gerekir canerim.Başka şeyler düşün.Seni mutlu eden insanlarla konuş veya bu şekil insanlarla tanış.Hep aynı şeyleri yapmamaya çalış.Bir konunun üstüne ne kadar düşersen o tarafa o kadar meyilli oluyorsun bir süre sonra. İnan seni çok iyi anlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana laf atan sadece hakaret ederek beni sinirlendirmeye çalışan biri
Ya kardeşim yanlış anlamayında şu konudan bsg ya ikinizde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,870
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.