Bence güzel bir tatile ihtiyacın var. O tatilde bir arkadaşınıda alabilirsin veyatta tekde olabilirsin. Sadece tatilde ki evin jakuzisine girip şunu düşünmelisin. ''BENİM HAYATTA Kİ AMACIM NEY, HEDEFLERİM NELER, NE İÇİN YAŞIYORUM''
Keşke hiç doğmamayi dileyerek her şeyi sonlandırma isteği. Bunun tek sebebi var. Düşük dozajda ilaç almam. 5 mg eksik aripiprazol aldım.Peki sebebi ne? Beyninde "intihaar" diye yankılanıp duruyor mu, neler oluyor?
Hocam dediğim gibi dine daha sıkı olursa en azından onun bu düşünceleri aklından silebilecek birşeyler olabilir.Dostum bu düşünceler senin değil farkında mısın etrafında varlıklar var bunu hissettim bir nas felak oku kendine gel ciddiyim
Keşke hiç doğmamayi dileyerek her şeyi sonlandırma isteği. Bunun tek sebebi var. Düşük dozajda ilaç almam. 5 mg eksik aripiprazol aldım.
tek işin hakaret etmek, eziksinBoş yapma başlatma çarkına
Yaşın çok büyük değil kardeşim, daha dur bakalım. Hayat kim bilir daha ne güzel şeyler çıkartacak karşına. Umutlu şekilde bak hayata, herkes için toz pembe tabii ki değil hayat.
Annende öyle derditek işin hakaret etmek, eziksin
İlaçlardan önce 2 girişim oldu. İlaçlar durduruyor. Ama doz düşürulunce etkisiz.İlaçlardan önce intihar düşüncesi var mıydı. Bu konu ile mesajlaşırken de intihari düşünüyor musun dostum xD
Beni basit haraketlerle sinirlendiremezsin, basit bir insansınAnnende öyle derdi