Neler Yeni

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Bence güzel bir tatile ihtiyacın var. O tatilde bir arkadaşınıda alabilirsin veyatta tekde olabilirsin. Sadece tatilde ki evin jakuzisine girip şunu düşünmelisin. ''BENİM HAYATTA Kİ AMACIM NEY, HEDEFLERİM NELER, NE İÇİN YAŞIYORUM''

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Peki sebebi ne? Beyninde "intihaar" diye yankılanıp duruyor mu, neler oluyor?
Keşke hiç doğmamayi dileyerek her şeyi sonlandırma isteği. Bunun tek sebebi var. Düşük dozajda ilaç almam. 5 mg eksik aripiprazol aldım.

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Dostum bu düşünceler senin değil farkında mısın etrafında varlıklar var bunu hissettim bir nas felak oku kendine gel ciddiyim
Hocam dediğim gibi dine daha sıkı olursa en azından onun bu düşünceleri aklından silebilecek birşeyler olabilir.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Bu hayatta herşeyin bir bedeli var, şuan geçirdiğin kötü günler gelecekte geçireceğin iyi günlerin bedeli.

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
İlaçlardan önce intihar düşüncesi var mıydı. Bu konu ile mesajlaşırken de intihari düşünüyor musun dostum xD

Yaşın çok büyük değil kardeşim, daha dur bakalım. Hayat kim bilir daha ne güzel şeyler çıkartacak karşına. Umutlu şekilde bak hayata, herkes için toz pembe tabii ki değil hayat.
Olumlu düşün, olumlu bak her şeye. Müslüman birisi bunun idrâkinde olmalı, Allah'a yönel içinde sıkıntıların varsa.

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Dostum namaz kıl ne diyim başka söyleyecek birşeyimiz kalmadı sana karşı. Namaz kıl

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İlaçlardan önce intihar düşüncesi var mıydı. Bu konu ile mesajlaşırken de intihari düşünüyor musun dostum xD
İlaçlardan önce 2 girişim oldu. İlaçlar durduruyor. Ama doz düşürulunce etkisiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,520
Üyeler
161,867
Son üye
Muwusty
Top Bottom