Neler Yeni

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sonuçlarını , sonraki ahiret yaşamındaki hayatında yaşayacağın zorlukları vs. Düşünmedin mi hiç? Hani belki bunlar senin beyninin isteğini caydırır
2 kere girişimden sonra her şey daha kolay. Şu anda sizinle forumda konuşuyorum. Böyle meşgul oluyorum. Yoksa 1000 mg sertralin 810 mg metilfenidat ı dikmiştim.

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Sonuçlarını , sonraki ahiret yaşamındaki yaşayacağın zorlukları vs. Düşünmedin mi hiç? Hani belki bunlar senin beyninin isteğini caydırır
Yada dine daha sıkı bağlanman dua etmen iradeni bilimsel olarak açıklanamasa da psikolojik olarak üstünlük sağlamanı sağlayabilir bence

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kısaca intihar sebebin çok ilaç tüketmek mi? Beynin sadece intihara mı oynuyor veyatta sadece intiharı mı düşünüyor.
Sen genellikle akşam efkarlanan ve o efkarla intihari düşünen birisin galiba. Çok ağır şeyler mi yaşadın
Hayır.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Her boşlukta yada her sıkıntı çözüm intihar olsaydi dünyada insanlık diye bir şey olmazdi.İnanki senden daha beterleri vardır ki onlar bile hayatta kalmaya mücadele ediyor senin neyin eksik onlardan.Sana tavsiyem kafani rahatlatacak şeyler yap.Ne rahatlatıyorsa onu günlerce yada aylarca yap.Ben tamamım dedikten sonra da normal hayatına dön ve amaçlarına hayallerine ulaşmak için çaba göster en önemlisi bu.

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
2 kere girişimden sonra her şey daha kolay. Şu anda sizinle forumda konuşuyorum. Böyle meşgul oluyorum. Yoksa 1000 mg sertralin 810 mg metilfenidat ı dikmiştim.
Kanka bence gym gitmeyi deneyebilirsin

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Mert
Kategori: Sağlık/Psikolojik sağlık
Psikiyatristime ilaçlarım beni mal ediyor demiştim. O da dar ağacı ipini eliyle imgeleyerek "ipte olan birinin ilacını düşürmek çok tehlikeli" dedi.
Ama ben yine de düşürmesini istedim. Abizol 10 mg dan 5 mg a düşürdü.
Şu an içimde çok güçlü bir dürtü var. Elimin altında tonla ilaç var. Hemen bu işi bitirebilirim. Nasıl engellerim?

Ben herşeyi takan bir insanım normslde ben artık şu 1 senedir falan insanları falan gerçekten çok önemli olmayan şeyleri hiç takmıyorum ciddiyim bana arkadaşlarım şunu hatırladın mı diyince ne demiştin ki diyorum önemsizm şeyleri zihnimde siliyorum denemelisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,448
Üyeler
161,857
Son üye
akaimetsu
Top Bottom