NightWish2434
80+ Silver
Şuanda sana dava açabilirİntihar ederek durdurabilirsin
Şuanda sana dava açabilirİntihar ederek durdurabilirsin
Bak ban yerim falan umrumda olmaz seni doğduğuna pişman edeirm şerefisizn evladı seniİntihar ederek durdurabilirsin
Senin iraden yokmu hocamBen değil. Beynim amacına ulaşcak.
Değmez dostum, sakin.Bak ban yerim falan umrumda olmaz seni doğduğuna pişman edeirm şerefisizn evladı seni
2 Dalga geciyoz gene vatan haini oldukBak ban yerim falan umrumda olmaz seni doğduğuna pişman edeirm şerefisizn evladı seni
Beyindeki serotonin dengesi yitirilmiş ise yok.Senin iraden yokmu hocam
Madem öyle neden intihar edebilirsin dedin ya hemen gidip intihar etseydi napıcaktınBaşarıya giden yolda arzuların nesnesi eksik olmasıdır, istenilen şey intihar değil hayalidir.
Zaten ettiğinde hiç bir şey olmayacak tamamen bir hiçliğe
Kral bir tek hayatta ölümün çaresi yok onun dışında her şey zamanla düzelir yada alışırsın. Ağlayalım da 2 gözden mi olalım boşver.Kategori: Sağlık/Psikolojik sağlık
Psikiyatristime ilaçlarım beni mal ediyor demiştim. O da dar ağacı ipini eliyle imgeleyerek "ipte olan birinin ilacını düşürmek çok tehlikeli" dedi.
Ama ben yine de düşürmesini istedim. Abizol 10 mg dan 5 mg a düşürdü.
Şu an içimde çok güçlü bir dürtü var. Elimin altında tonla ilaç var. Hemen bu işi bitirebilirim. Nasıl engellerim?
Testlerde bu şekilde mi çıkıyor seninBeyindeki serotonin dengesi yitirilmiş ise yok.