Neler Yeni

İçimdeki intihar dürtüsünü nasıl durdurabilirim?

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Değmez. Psikoloji ve psikiyatri hakkında hiç bilgim yok ama intihar etmek bana bayağı korkakça geliyor. Yaşadığımız sürece umut var. Çoğumuz için hayat çok kötü. Bazen gerçekten dayanılmaz olabiliyor. Hayatlar sosyal medyadan göründüğü gibi değil. Daha dün gece çok bunaldığım için taktım kulaklığı sağanak yağmurda saatlerce deniz kenarında yürüdüm. Zihnimi boşaltmada bana çok yardımcı oluyor. Bir darbe aldığımızda veya işler kötüye gittiğinde çözülemez gibi olduğunda hayata daha sıkı tutunup daha çok çalışmalıyız bence. Seni karşılıksız seven insanlarla derdini paylaşmak yanında olduklarını bilmek de rahatlatıcı olabilir. Kimsen yoksa burdayız.

Başarıya giden yolda arzuların nesnesi eksik olmasıdır, istenilen şey intihar değil hayalidir.
Zaten ettiğinde hiç bir şey olmayacak tamamen bir hiçliğe

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Başarıya giden yolda arzuların nesnesi eksik olmasıdır, istenilen şey intihar değil hayalidir.
Zaten ettiğinde hiç bir şey olmayacak tamamen bir hiçliğe
Madem öyle neden intihar edebilirsin dedin ya hemen gidip intihar etseydi napıcaktın

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Kategori: Sağlık/Psikolojik sağlık
Psikiyatristime ilaçlarım beni mal ediyor demiştim. O da dar ağacı ipini eliyle imgeleyerek "ipte olan birinin ilacını düşürmek çok tehlikeli" dedi.
Ama ben yine de düşürmesini istedim. Abizol 10 mg dan 5 mg a düşürdü.
Şu an içimde çok güçlü bir dürtü var. Elimin altında tonla ilaç var. Hemen bu işi bitirebilirim. Nasıl engellerim?
Kral bir tek hayatta ölümün çaresi yok onun dışında her şey zamanla düzelir yada alışırsın. Ağlayalım da 2 gözden mi olalım boşver.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
doktora yakın zamanda bol bol gitmeni tavsiye etmek dışında burda ki kimsenin tavsiye verebileceğini düşünmüyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Göçüp gidersen bir daha benle oyun oynama keyfine varamazsın

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes