inşallah atlatırızBıkkınlık hissi bende de var, bu aralar hayattan zevk alamıyorum. Hayat sanki üzerime geliyor, yakın zaman da üniversite sınavım var fakat hiç çalışamadım sorunlarımdan dolayı. Ekran kartı aldım biraz kafa dağıtmak için fakat bir sürü sorun çıkardı bana. Hiç bir şey yapmak istemiyor canım boş boş pc, telefon, bisiklet tarzında dolanıyorum. Derdini anlattığın için ben teşekkür ederim, umarım bu zamanları bir şekilde atlatacağız dostum.
Onayı kim verdi? Bilmediğimden...onaylı
ben .dOnayı kim verdi? Bilmediğimden...
TeşekkürlerAh güzel dostum bu hisler bir kısmımızda oluyor, bu günler de geçer. hallederiz her şeyi. illa ki bir kapı buluruz elbet. iyi şanslar sana.
olmuyor olmuyor çok kez denedim olmuyor her seferinde hiç bişey olmuyor[Alexa ve Psikoloji] Depresyon: Hiçbir şey yapmamazlık
Depresyonlu kişiler hiçbir şey yapmak istemez. Gün içinde sürekli yorgun olurlar ve yavaş hareket ederler. Depresyonlu kişiye aktivite önerisinde bulunduğumuzda "canım istemiyor" "zevk almıyorum" gibi dönütler verebilir. Bu tarz yaklaşımlar için bir sözümüz var: "Önce öylem sonra motivasyon"...forum.donanimarsivi.com
Aynı fikirdeyim.Uzun yazı yazdım sildim çünkü kimsenin umrunda olmayacak Şu an senin yazdığın da kimsenin umrunda değil 2 gün sonra akıllarına bile gelmeyeceksin. Sadece bir söz bırakıp gideceğim.
"Sen hüzünlüsün diye, dünya durup sana yol vermeyecek."
-Doğan Cüceloğlu