Neler Yeni

İçimi dökmek istedim :(

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Bıkkınlık hissi bende de var, bu aralar hayattan zevk alamıyorum. Hayat sanki üzerime geliyor, yakın zaman da üniversite sınavım var fakat hiç çalışamadım sorunlarımdan dolayı. Ekran kartı aldım biraz kafa dağıtmak için fakat bir sürü sorun çıkardı bana. Hiç bir şey yapmak istemiyor canım boş boş pc, telefon, bisiklet tarzında dolanıyorum. Derdini anlattığın için ben teşekkür ederim, umarım bu zamanları bir şekilde atlatacağız dostum.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
simyacı kitabında çok güzel bir söz vardı. sen bir şeyleri başarmak istersen tüm evren bir olup sana yardımcı olurlar diye. @Alexa sana yardım eder.(''bana göre'' forumun onaylı psikoloğu kendisi)

Son düzenleme:

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bıkkınlık hissi bende de var, bu aralar hayattan zevk alamıyorum. Hayat sanki üzerime geliyor, yakın zaman da üniversite sınavım var fakat hiç çalışamadım sorunlarımdan dolayı. Ekran kartı aldım biraz kafa dağıtmak için fakat bir sürü sorun çıkardı bana. Hiç bir şey yapmak istemiyor canım boş boş pc, telefon, bisiklet tarzında dolanıyorum. Derdini anlattığın için ben teşekkür ederim, umarım bu zamanları bir şekilde atlatacağız dostum.
inşallah atlatırız

Sir Cem T-oker

80+ Gold
daha fazla bir şeyler anlatmak istersen dinlerim ben hiç önemli değil.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Uzun yazı yazdım sildim çünkü kimsenin umrunda olmayacak :D Şu an senin yazdığın da kimsenin umrunda değil 2 gün sonra akıllarına bile gelmeyeceksin. Sadece bir söz bırakıp gideceğim.
"Sen hüzünlüsün diye, dünya durup sana yol vermeyecek."
-Doğan Cüceloğlu

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
Ah güzel dostum bu hisler bir kısmımızda oluyor, bu günler de geçer. hallederiz her şeyi. illa ki bir kapı buluruz elbet. iyi şanslar sana.

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Ah güzel dostum bu hisler bir kısmımızda oluyor, bu günler de geçer. hallederiz her şeyi. illa ki bir kapı buluruz elbet. iyi şanslar sana.
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmuyor olmuyor çok kez denedim :( olmuyor her seferinde hiç bişey olmuyor

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Kim böyle hissetse 17 yaşında oluyor kendimden biliyorum. Dc'de eklisin bende yayın açınca bi link falan bişi atıver destek olayım bende yayın açıyom geliriz arkadaşlarla. Geçer bunlarda sen sporuna devam et kendini geliştir değerini arttır. Bende öyleyim amaçsızlık bizde var olayın kısa özeti bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun yazı yazdım sildim çünkü kimsenin umrunda olmayacak :D Şu an senin yazdığın da kimsenin umrunda değil 2 gün sonra akıllarına bile gelmeyeceksin. Sadece bir söz bırakıp gideceğim.
"Sen hüzünlüsün diye, dünya durup sana yol vermeyecek."
-Doğan Cüceloğlu
Aynı fikirdeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,849
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan