aslında normalde aklımda 1500 tl gibi bir rakama msi psu almak var kasam eski biraz görünüşü umrumda değil ekran kartının vidalarını montajladığın yer biraz eyri onu da artık halletmeye çalışacağım
dostum bilmiyorum high powera güvenemiyorum nedense zaten şuan 65 watt tdp li işlemci ve psu aldığımda gtx 1060 6gb var onları takacağım ama ilerde rtx 2060 filan veya 1070 ti gibi kartları beslese yeter ve sistemin %80 i psu ya emanethocam eğer 500 watt sisteminize yetecekse çokta fazla para harcamaya gerek yok high power kaliteli bir markadır.sırf msi diye psu almanızı tavsiye etmem.he o fiyata kaliteli msi psu bulursanız orası ayrı
bende önyargılı bakıyordum ama biraz araştırdım globalde en çok psu satan markalarda ilk 5 te.çoğu markanında parça tedarikçileriymiş kendileri.istersen ayrı bir konu aç high power ile ilgili geri dönüşlerden anlarsınız hocam nasıl bir marka olduğu hakkındadostum bilmiyorum high powera güvenemiyorum nedense zaten şuan 65 watt tdp li işlemci ve psu aldığımda gtx 1060 6gb var onları takacağım ama ilerde rtx 2060 filan veya 1070 ti gibi kartları beslese yeter ve sistemin %80 i psu ya emanet
öyle yaparım biraz sonra sağolunbende önyargılı bakıyordum ama biraz araştırdım globalde en çok psu satan markalarda ilk 5 te.çoğu markanında parça tedarikçileriymiş kendileri.istersen ayrı bir konu aç high power ile ilgili geri dönüşlerden anlarsınız hocam nasıl bir marka olduğu hakkında