İçine Göçen pin düzelir mi ?

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar iyi akşamlar psumdaki kabloları takıyordum. Hepsini taktım en son pci 5 kaldi onu takarken girmedi. Zorlamadan çıkardım bi baktım görseldeki gibi olmuş. Daha yeni aldım, bunun düzelme şansı var mı? Ne yapmalıyım ?
IMG_20241006_020826.jpg
IMG_20241006_020812.jpg

Psu marka model atsana, link olarak.

Iyi haber, kasan moduler. Yani kabloyu degistirirsen tum psu komple cop olmadan sorun halledilecek, kotu haber, firma ve garanti ile ugrasacaksin. Direkt mail atip pcie kablosu talep etmeni oneririm.

Malzeme dandik sanırım gerçi raijintek çok övülen bir marka garantiye gönderin hocam olmadı
Desteğe yazdım da bakalım ne olacak. Peki o göçüğü elektirikçi vs düzeltebilir mi ?
Post automatically merged:

Iyi haber, kasan moduler. Yani kabloyu degistirirsen tum psu komple cop olmadan sorun halledilecek, kotu haber, firma ve garanti ile ugrasacaksin. Direkt mail atip pcie kablosu talep etmeni oneririm.
Tamadir teşekkürler

Desteğe yazdım da bakalım ne olacak. Peki o göçüğü elektirikçi vs düzeltebilir mi ?
Post automatically merged:

Tamadir teşekkürler
Yok ellettirme garanti dışına niye çıksın ürün o kadar para vermişsin garantiye gönder direk

Yitsen düzelir de pek sağlıklı olmaz.
Malzeme dandik sanırım gerçi raijintek çok övülen bir marka garantiye gönderin hocam olmadı
Övüldüğü kadar yok. High Power bile daha kaliteli.

Geri