ICloud Hatası ve Notability Sorunu

T1TAN1C

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, dün akşam ICloud'um da yer açmak için bazı uygulamaların yedeklerini sildim sonra not uygulaması olan Notability'e girdim iclouda bağlanılamıyor gibi hata verdi baktım ki notlarım da gitmiş sonra ayarlardan “icloud senkronize ediliyor” butonunu kapatıp tekrar açayım dedim açmak istediğimde fotoğraftaki hatayı alıyorum 1 gündür çözemedim önemli notlarım da vardı :(

Ekler

• IMG_7027.webp
    IMG_7027.webp
    82.3 KB · Hit: 17
Merhaba, dün akşam ICloud'um da yer açmak için bazı uygulamaların yedeklerini sildim sonra not uygulaması olan Notability'e girdim iclouda bağlanılamıyor gibi hata verdi baktım ki notlarım da gitmiş sonra ayarlardan “icloud senkronize ediliyor” butonunu kapatıp tekrar açayım dedim açmak istediğimde fotoğraftaki hatayı alıyorum 1 gündür çözemedim önemli notlarım da vardı :(
apple destek uygulamasını indirip müşteri temsilcisine bağlarsan sorununu çözerler

Hocam icloud ayarlarında iCloud’a kaydedilenler var oraya bi bakın uygulama orada gözüküyosa oradan açmayı deneyin

Şuradaki tiki açıncı notlarım geri geldi ama en son 2024 de yedek almıştım o yedekten yüklemiş :(

Ekler

• IMG_7029.webp
    IMG_7029.webp
    58.8 KB · Hit: 8
Geri