IOS İcloud şifresi kırılabilir mi

İnternet kafeci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Merhabalar benim kardeşimin iPad minisi var iCloud hesabı ve şifresini unutmuş bunu kirabirmiyiz veya bu tableti Android'e cevirebilirmiyim

Hocam malesef e-postayi da hatirlamayiyor uygulamayla falan olmaz mı YouTube dan izledim videoları hiçbiri sonuç vermedi şimdi DNS yle kullanıyorum
ozaman olmaz belki bilen bir telefoncu falan para karşılığı bi şekilde yaparlar ama sizin yapabileceğinizi sanmam

Merhabalar benim kardeşimin iPad minisi var iCloud hesabı ve şifresini unutmuş bunu kirabirmiyiz veya bu tableti Android'e cevirebilirmiyim
İpadi android e çevirmek mi 10 yaş altı hayal gücüdür bu

bir şey bilmediğimden dolayı kucumseniyorum buranın kitlesi yardımcı olmak yerine kuçumsemen bayılıyor ayrılmanın vakti gelmiş bu forum
Kankam yardım istiyorsun adam gelip sana bir şey yazıyor sen hemen ego mego falan filan diyorsun adam sana bişey dememiş ki asıl ego yapan sensin sizden büyüğüm falan filan 16 yaşındasın gelmiş burada konuşuyorsun 1 ton.Adamlar bişey dememiş senin yapacağın iş değil bizde yapamayabiliriz bir telefoncu götür halletsin

Kankam yardım istiyorsun adam gelip sana bir şey yazıyor sen hemen ego mego falan filan diyorsun adam sana bişey dememiş ki asıl ego yapan sensin sizden büyüğüm falan filan 16 yaşındasın gelmiş burada konuşuyorsun 1 ton.Adamlar bişey dememiş senin yapacağın iş değil bizde yapamayabiliriz bir telefoncu götür halletsin
İstersen bı oku 10 yas hayal gücü falan demiş durduk yere

Geri