🔥İndirim 🔥ID-Cooling FrostFlow X 240 Lite 240mm Sıvı Soğutucu 1299 TL🔥

R5 5600'ü 4475 Mhz de sabit çalıştırıyorum. Wraith Prism ile PUBG'de 60 derece üzerinde çok az rastladım.

6700 XT besliyor bu arada.
R7 5700X 6700XT kule tipi oyunda 45 dereceyi geçmiyor ikisi de 40 45 derece

R5 5600'ü 4475 Mhz de sabit çalıştırıyorum. Wraith Prism ile PUBG'de 60 derece üzerinde çok az rastladım.

6700 XT besliyor bu arada.
Ben zaten wraith prism kullanıyordum ve apex oynarken bile 65 dereceleri görüyordum. O sebepten sıvı soğutucuya geçmek istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pbo ne? nerden açılıyor
İbrahim usta deyince sorgusuz açtım ne olduğunu bilmiyorum. Kısa bi youtube araştırmasında kolayca bulabilirsin. Ben de bilmiyordum bir kaç dk önce.

Procession Boost OverDrive işlemcinin boost hızına çıkmasını sağlıyor.
bende cpb var abi o açıkmış zaten easytunedan 4,5ghz oc yaptım ben böyle kullanıyordum her zaman ona rağmen 45 dereceyi geçmiyor oyunlarda

Arkadaşlar alalı 1-2 hafta oldu. Kasa modelime uyumlu olmadığı için satmaya karar verdim. düz 1.000 TL'den almak isteyen varsa dm den yazsın.

Arkadaşlar alalı 1-2 hafta oldu. Kasa modelime uyumlu olmadığı için satmaya karar verdim. düz 1.000 TL'den almak isteyen varsa dm den yazsın.
Ben almayı düşünüyordum, İbrahim hocam alıyormuş galiba aksi bir durum olursa banada yazarsanız sevinirim

İzmirdeyim aliyim hemen reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri