Neler Yeni

🔥İndirim 🔥ID-Cooling FrostFlow X 240 Lite 240mm Sıvı Soğutucu 1299 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kara Kule
Şimdi montajını yapıyordum. Radyatör vida deliklerine oturmuyor. Sığıyor ama deliklerin hizasına gelmiyor. Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum anlamadım. Boruları kasanın sağ tarafında kalıcak şekilde değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi farklı bir yöntem denedim. Kasa egzoz fanı çıkarıp ters çevirince vida delikleri hizaya geliyor. Anlamadım normalde böyle mi olması lazım ?

Böyle tam oturuyor. Ama bu sefer egzos fanı sığmıyor
Takabildiniz mi hocam naptınız?

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Berk Era
Bize aldırdığın Deepcoollar daha güzeldi keyifle kullanıyoruz hemde ışıklı mışıklı :blobdance: :blobdance:

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Takabildiniz mi hocam naptınız?
taktım ama egzos fana boşluk bırakmadığı için normal olması gereken yönde taktım. ancak vida delikleri hizalı olması için mecbur biraz yamuk oldu :

20230301_154125.jpg

20230301_154131.jpg

Soldan sağa doğru tam düz şekilde montajlayamadım. Çünkü kasanın tuşlarının alt kısmındaki demir radyatörü bu şekilde montajlamama müsade etmiyor. Bende üstüne gelcek şekilde taktım. Ancak yukarıdan gördüğünüz gibi sağ tarafı vidalayacak vida deliklerine erişemediğim için mecbur soldan vidalama yaptım sadece

taktım ama egzos fana boşluk bırakmadığı için normal olması gereken yönde taktım. ancak vida delikleri hizalı olması için mecbur biraz yamuk oldu :

20230301_154125.jpg

20230301_154131.jpg

Soldan sağa doğru tam düz şekilde montajlayamadım. Çünkü kasanın tuşlarının alt kısmındaki demir radyatörü bu şekilde montajlamama müsade etmiyor. Bende üstüne gelcek şekilde taktım. Ancak yukarıdan gördüğünüz gibi sağ tarafı vidalayacak vida deliklerine erişemediğim için mecbur soldan vidalama yaptım sadece

Yorumumu söyleyecek olursam. Valorantta stok fanla 80 dereceyi görürken bu sıvı soğutma ile 68'i geçmiyor. Ancak acayip sesli çalışıyor. Yani bir hava sesi var kasada. Özelliklede işlemci sıcaklığı arttığında devrini daha fazla arttırdığı için ses seviyeside yükseliyor. Bu paraya bu kadar tabii ki ancak montaj sıkıntısıda olunca bilemedim

Son düzenleme:

oliveforge99

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Yorumumu söyleyecek olursam. Valorantta stok fanla 80 dereceyi görürken bu sıvı soğutma ile 68'i geçmiyor. Ancak acayip sesli çalışıyor. Yani bir hava sesi var kasada. Özelliklede işlemci sıcaklığı arttığında devrini daha fazla arttırdığı için ses seviyeside yükseliyor. Bu paraya bu kadar tabii ki ancak montaj sıkıntısıda olunca bilemedim
Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kara Kule

O zaman hiç almanya gerek yok. En güzeli bir hava soğutucu alıp takmak. Teşekkürler.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
O zaman hiç almanya gerek yok. En güzeli bir hava soğutucu alıp takmak. Teşekkürler.
Aynen öyle. Hava soğutucu alsaydım hem bu kadar uğraşmayacaktım hemde aynı değerleri görüp daha az sesli bir soğutucum olmuş olacaktır. Neyse en azından bu konuyu ileriki zamanlarda görüp kararsız kalan arkadaşlar için bu mesajlar altın değerinde olacaktır.

oliveforge99

80+ Silver
Aynen öyle. Hava soğutucu alsaydım hem bu kadar uğraşmayacaktım hemde aynı değerleri görüp daha az sesli bir soğutucum olmuş olacaktır. Neyse en azından bu konuyu ileriki zamanlarda görüp kararsız kalan arkadaşlar için bu mesajlar altın değerinde olacaktır.
İade edebilirsiniz gelbura sıkıntı çıkarmıyor

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Stok soğutucumu kullanıyorsun ?
Yok Copper 2 kule tipi var fakat performansı stoktan bile kötü desem yalan olmaz :D Diğer sistemi yenilerken fiyatı iyiydi alayım dedim de boşa aldım. Valorantta falan 65-70, Spider Man Remastered-RDR2'de falan 80'lerde

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Şansınızı deneyebilirsiniz bana kalırsa
yok hocam şimdi sök tekrar macun al stok fanı tak uğraş :/ soğutma performansından memnunum. montaj olayıda sadece kasa markası yüzünden. ses biraz yüksek ama yapcak bişi yok. kullandıgım odada pencere açık zaten kapı kapalı kulaklık takılı benim açımdan sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,037
Üyeler
166,680
Son üye
rockstargamesturkey20
Top Bottom