🔥İndirim Havit Gamenote 240MM Işlemci Sıvı Soğutucu - Am5 ve Intel LGA1700 Uyumlu 1.877TL

bak ben sana yardımcı olayım

bende hem phantom hem de peerless var

bu iki soğutucu en baba 240mm sıvıdan daha sessiz çalışır

msi 240mm sıvı var şu simsiyah olan model adını unuttum ışıksız 13700k ile kullanıyordum

uv 13700k yı 90c altında tutmak için evi inletiyordu aynı işi peerless assasin V1 sessiz sakin yapıyor... phantomu 5700g ile kullanıyorum

msi sıvıyı 7500 f ye taktım render makinemde çalışıyor 7500f uv yok 75C nin altında tutmak için yine bas bas bağırıyor.

ondan önce deepcool captain 240 kullanıyordum bozuldu pompası

ısrarla 13700k için sıvı aldırdılar vallahi almazdım thermalright ların aynı işi sessiz yaptığını bilsem.

estetik derdi yoksa sıvı almayın

peerless yeter artar

hangi şehirde, hangi nesil, kaçıncı seri işlemci nasıl bi ortamda 50dereceler çıkmıyor ? yorumunuz neye göre 50 derece :) detay verseydiniz. alacak olanlar bilgilendirmiş olurdunuz hocam.
Yani ne farkeder ki tüm Türkiye 40 lı dereceleri gördüğü halde 50 yi geçmemiş yazmışım işte. 5600 ile kullanıyorum -30 all core olarak ayarlı.

Almayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi biri kafanıza silah dayamadıgı surece
360mm olanı olabilir kullanıyor ryzen 5 7600 ile 80° i geçmiyor testlerde ve oyunda, her ucuz ürün kalitesiz değildir, MSI, Asus ile karşılaştırnayın böyle markaları

Geri