🔥İndirim Havit Gamenote F2002 360mm 3 Fanlı Beyaz Sıvı Soğutucu 1.486 TL

denenmez kardeşim 1400 tl ye sıvı soğutma alacam diye 30 35k bilemedin 40k sistemi çöpe atma riskini göze alacak kadar ***** değilim o paraya phantom spirit alır keyfime bakarım o soğutucunun ömrünün çokta uzun olacağını sanmam ancak bunu bilgisayarcılar alır dandik sistemlerini süsleyip millete geçirmek için veya gariban adam soğutucu olsun diye
Kaç tane duydun bilgisayari çöp olan insan ya laf olsun diye konuşuyorsun :D Bu havada spritinle kapalı kasa 7500f soğut bakalım :D

Kaç tane duydun bilgisayari çöp olan insan ya laf olsun diye konuşuyorsun :D Bu havada spritinle kapalı kasa 7500f soğut bakalım :D
7600 Ü Soğutuyorum koçum benim izmir sıcağında hiç bir cacık olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen laf olsun diye konuşuyorsun çok boş konuşuyorsun

Çok duydum forumda bile yaşayan oldu bitfenix in cube serisi sıvı soğutmasında bile ilk çıktığında sıvı taşma sorunu yaşayan oldu

3kya havit secmem knk şahsen dun ki fiyat yaparlarsa cekeriz bitane ama

begenmeyen varsa 1400e alabilirim ben
knk 1400e alınır zaten ama ben alıpta hayatta sisteme takmam :D bu fiyata ancak sıvı soğutma ile sistemleri süsleyip sistemlere dünya para yazan çakal bilgisayarcılara yarar zaten onun dışında ben hayatta üst veya orta seviye sisteme bu soğutucuyu riske atıp takmam sıvı kaçmasını boş ver cougar gibi yılların markasının bile sıvı soğutmaları genelde 1. seneden sonra çöp oluyor

Sıvı soğutma olunca radyatörü buzdolabına koyuyorsun sanki :ROFLMAO: Onun da durduğu hava aynı hava.
sen şaka mısın ya

Sıvı soğutma olunca radyatörü buzdolabına koyuyorsun sanki :ROFLMAO: Onun da durduğu hava aynı hava.
Şu yorumdan sonra cahille sohbeti kestim diyip engelliyorum varoş varoş yorum.

Çok duydum forumda bile yaşayan oldu bitfenix in cube serisi sıvı soğutmasında bile ilk çıktığında sıvı taşma sorunu yaşayan oldu

knk 1400e alınır zaten ama ben alıpta hayatta sisteme takmam :D bu fiyata ancak sıvı soğutma ile sistemleri süsleyip sistemlere dünya para yazan çakal bilgisayarcılara yarar zaten onun dışında ben hayatta üst veya orta seviye sisteme bu soğutucuyu riske atıp takmam sıvı kaçmasını boş ver cougar gibi yılların markasının bile sıvı soğutmaları genelde 1. seneden sonra çöp oluyor
Şu yorumu yapan adamın 5000 mesajı var. Varın siz düşünün kafayı

Uygunsuz davranış
sen şaka mısın ya

Şu yorumdan sonra cahille sohbeti kestim diyip engelliyorum varoş varoş yorum.

Şu yorumu yapan adamın 5000 mesajı var. Varın siz düşünün kafayı
sıkıntımı var tahtaların mı eksik ?

yıl olmuş 2025 gaz kaçırır gibi patlak sıvı soğutma yapacaklarını düşünmüyorum ilk çalıştırdığında saglamsa sorun çıkarmaz rampage gamepower sıvı soğutmalari gördü bu gözler havit bunlardan kat kat iyidir

Fiyatı 3K'ya çekmişler hemen, keşke kaçırmasaydım bi' tane alırdım. :peeposad:

Combatry kodunu kullanın. Bu fiyatta 3 fanlı 360 mm beyaz sıvı soğutucu bedava. Sıvı soğutucu yok bu paraya.

Sıcaklık değerleri iyi gözüküyor.
bende 3000 diyor

Fiyatı 3K'ya çekmişler hemen, keşke kaçırmasaydım bi' tane alırdım. :peeposad:
daha dün açılmış konu ayıp ya, almak da istiyordum...

lan gene mi kaçırdım

Benim soğutucu geldi işlemci daha almadigim için takıp kullanamıyorum. Aranızda alıp kullanan varsa soğutabiliyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,352
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri