🔥İndirim Havit Gamenote F2002 360mm 3 Fanlı Beyaz Sıvı Soğutucu 1.486 TL

Hocam liqmaxflo değilde sanırım bir tane saha enermaxın modeli var ona bakabilirsniz
Hocam o pek hoşuma gitmiyor model olarak. Bir de kronik pompa sorunluymuş diye okudum. O fiyata en sorunsuz ve kaliteli model Liqmaxflo/Liqmaxflo SR sanırım. Umarım stok yenilenir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da thermalright modellere de bakabilirsiniz benzer kalitededir
3000'den başlıyor sanırım Thermalright'lar. Liqmaxflo 360 yenilenirse 2400'e satılıyor.

aglicam 360m sivi soğutma bulmuşlar kotudur yeni çıktı diyorlar stogu akillinin biri topluca alıp bitirmis anlaşılan 2bine satiliga çıkarır sıfır diye..

Hocam o pek hoşuma gitmiyor model olarak. Bir de kronik pompa sorunluymuş diye okudum. O fiyata en sorunsuz ve kaliteli model Liqmaxflo/Liqmaxflo SR sanırım. Umarım stok yenilenir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3000'den başlıyor sanırım Thermalright'lar. Liqmaxflo 360 yenilenirse 2400'e satılıyor.
bencede sizin istediğiniz daha iyi görünüyor

Bitirdiniz mi hemen, 1500TL Cashback'im vardı, bedava alacaktım n'egzel. :peeposad:
Bi' de bu ARGB değil galiba, sürekli pavyon gibi mi acaba...

Sogutucuya ihtiyacım var gerçekten aşırı ucuz. Şimdi çok kötüyse boşa para vermekte istemiyorum.
dostum sogutmaya sogutur amam pompası uzun ömürlü olurmu ona bişey diyemem videoyu izledim baya kaliteli bişeye benziyor alın kacırmayın

Bitirdiniz mi hemen, 1500TL Cashback'im vardı, bedava alacaktım n'egzel. :peeposad:
Bi' de bu ARGB değil galiba, sürekli pavyon gibi mi acaba...
Argb. Bunu inceleyen YouTube kanalına sordum.

bir kaç aya teklemeye başlar gibime geliyor

Geri