🔥İndirim Havit Gamenote F2005 6 Isı Borusu 602 TL

600 lira cok iyide am4 am5 icin aparat bulabilir miyiz?

macera arama bence :) az daha ekle şöyle amd destekli bişey al
edit: link yanlış olmuş
bu iyi mi alınır mı ya da bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz var mı

e-ticarete bakan arkadaş ürünlerden bi haber. amd uyumu olduğuna kalıbımı basarım. alın geçin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dark Freezer X123 ten daha iyi midir arada kaldım hangisi alınmalı
havit al 6 bakır borulu daha iyi soğutur

e-ticarete bakan arkadaş ürünlerden bi haber. amd uyumu olduğuna kalıbımı basarım. alın geçin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

havit al 6 bakır borulu daha iyi soğutur
havit sadece intel destekliyor. konu açıldığında amd destekliyor diyenler duyunca şaşırdım çünkü bu ürün sadece intel işlemcilere yapıldı. amd için alanlar montaj yapamazsa onların mağduriyetini üsteleneceksen alsınlar problem değil.

havit sadece intel destekliyor. konu açıldığında amd destekliyor diyenler duyunca şaşırdım çünkü bu ürün sadece intel işlemcilere yapıldı. amd için alanlar montaj yapamazsa onların mağduriyetini üsteleneceksen alsınlar problem değil.
öyle olmasına hiç imkan vermedim fsp nc5 ile birebir aynı görünüyor montaj aparatları. nasıl olabilir aklım almadı valla. öyleyse yazık havite bu ne saçma iş.

aceleniz yoksa bekleyin. daha iyileri denk gelir diye düşünüyorum. fakat önerdiğim şu olurdu 6 bakır borulu
Lütfen bakır boru sayısına göre sogutucu önermeyi bırakın işlemciyi sogutan borular değil boruların gittiği metal heatsink şu attığın sogutucu görseldeki gibiyse 300 lira falan eder asırı kücük ve ince duruyor

Lütfen bakır boru sayısına göre sogutucu önermeyi bırakın işlemciyi sogutan borular değil boruların gittiği metal heatsink şu attığın sogutucu görseldeki gibiyse 300 lira falan eder asırı kücük ve ince duruyor
giriş seviye işlemcilere yeterli kalır diye önerdim. bütçe meselesi parası olan thermalright ürünlerine baksın f/p oranı çok daha iyi

Bu arada ürünün ağırlı 525gr diyor eğer böyleyse iş görür ama bu sefer de görsel yanıltıcı

Geri