Değerleri ideal, cayır cayır yanmayan cpular için hem yeterli hem estetik ve fiyatı phantom spiritten uygunmuş. P.S çok kaba ve estetikten uzak sadece işini iyi yapıyor. Bu indirimi yakalasam dibini sıyırırım.Phantom spirit fiyatına dandik sıvı soğutma. Parasını çöpe atmak isteyen alsın!!!
Sıvı soğutucu da güvenilir marka alın en azından hasarı karşılarlar ayrıca kule tipi soğutucu da alabilirsin 1500 TL'ye çok iyi soğutma sağlayanSogutucuya ihtiyacım var gerçekten aşırı ucuz. Şimdi çok kötüyse boşa para vermekte istemiyorum.
bununda farkı yokturah be kacırmısız. o cok övdükleri thermalright vardı bende, ısıkları bozuldu üstündeki yazıları döküldü 6 ayda.
bunu diyince ağlıyorlarSıvı soğutucu da güvenilir marka alın en azından hasarı karşılarlar ayrıca kule tipi soğutucu da alabilirsin 1500 TL'ye çok iyi soğutma sağlayan
aynen aldım güvenilir marka resmini görmek istermisin? üstündeki thermalright yazan yazıları döküldü kasanın icinde ısıklar bozuldu daha sayim istersen hocamSıvı soğutucu da güvenilir marka alın en azından hasarı karşılarlar ayrıca kule tipi soğutucu da alabilirsin 1500 TL'ye çok iyi soğutma sağlayan
Ya çok eski stocktan kalan bir soğutucu verdiler yada çakma soğutucu lakin yinede dandik sıvı soğutucudan iyidir en azından sıvı teması ile hasar almaz ve sistemin tamamını çöp etmezaynen aldım güvenilir marka resmini görmek istermisin? üstündeki thermalright yazan yazıları döküldü kasanın icinde ısıklar bozuldu daha sayim istersen hocam
Ürünü aldım kullandım, Cinebench 14008 Pts sıcaklık 80°geçmedi işlemci performans modun daKodu görmedim kötü olduTaksit ile aldım, 7600 işlemci için, gelsin yorum yapacağım