🔥İndirim Havit Gamenote F2002 360mm 3 Fanlı Beyaz Sıvı Soğutucu 1.486 TL

ah be kacırmısız. o cok övdükleri thermalright vardı bende, ısıkları bozuldu üstündeki yazıları döküldü 6 ayda.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
Kaçıranlar çok üzülmesin çünkü 15 dk. falan sürdü. Sepete atmışken alamadım o kadar yani

Phantom spirit fiyatına dandik sıvı soğutma. Parasını çöpe atmak isteyen alsın!!!
Değerleri ideal, cayır cayır yanmayan cpular için hem yeterli hem estetik ve fiyatı phantom spiritten uygunmuş. P.S çok kaba ve estetikten uzak sadece işini iyi yapıyor. Bu indirimi yakalasam dibini sıyırırım.

ah be kacırmısız. o cok övdükleri thermalright vardı bende, ısıkları bozuldu üstündeki yazıları döküldü 6 ayda.
bununda farkı yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutucu da güvenilir marka alın en azından hasarı karşılarlar ayrıca kule tipi soğutucu da alabilirsin 1500 TL'ye çok iyi soğutma sağlayan
bunu diyince ağlıyorlar:D 30 40k lık sistemi 1500 liralık dandik markalı soğutucuya emanet etmem phantom spirit alır keyfime bakarım

Sıvı soğutucu da güvenilir marka alın en azından hasarı karşılarlar ayrıca kule tipi soğutucu da alabilirsin 1500 TL'ye çok iyi soğutma sağlayan
aynen aldım güvenilir marka resmini görmek istermisin? üstündeki thermalright yazan yazıları döküldü kasanın icinde ısıklar bozuldu daha sayim istersen hocam

aynen aldım güvenilir marka resmini görmek istermisin? üstündeki thermalright yazan yazıları döküldü kasanın icinde ısıklar bozuldu daha sayim istersen hocam
Ya çok eski stocktan kalan bir soğutucu verdiler yada çakma soğutucu lakin yinede dandik sıvı soğutucudan iyidir en azından sıvı teması ile hasar almaz ve sistemin tamamını çöp etmez

alıp kuran var mı ben aldım geldi ama kurmadım çünkü topladığım sisteme daha işlemci almadım.

O kadar kişi aldı alıp kuran yok mu?
Youtube testlerine bakıyorum hep ryzen 5000 serisiyle test gerçekleştirmişler. Güncel işlemcileri soğutabiliyor mu merak ediyorum. Daha işlemci almadığım için test edemiyorum.

Kurulumu tamamladım. All core negatif 30'da 5600 kullanıyorum. Tam yükte 55'in üstünü görmedi hala, ses yok ve malzeme kalitesi 1450 lira için tatmin edici. Boşta 30-35 arası geziniyor, görünüm olarak da güzel.

Kodu görmedim kötü oldu:( Taksit ile aldım, 7600 işlemci için, gelsin yorum yapacağım
Ürünü aldım kullandım, Cinebench 14008 Pts sıcaklık 80°geçmedi işlemci performans modun da

Ekler

• IMG_20250617_182605.webp
    IMG_20250617_182605.webp
    1.8 MB · Hit: 43
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,279
Üyeler
183,088
Son üye