MccuddeN
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Beni birkaç ay götürsün yeter iyzicoyla bedavaya aldımbir kaç aya teklemeye başlar gibime geliyor

Beni birkaç ay götürsün yeter iyzicoyla bedavaya aldımbir kaç aya teklemeye başlar gibime geliyor
İyzico kampanyalarına dahil görünmüyor?Beni birkaç ay götürsün yeter iyzicoyla bedavaya aldım![]()
bence teklemez bu aradaBeni birkaç ay götürsün yeter iyzicoyla bedavaya aldım![]()
Önceden yaptığım alışverişlerden biriken cashbackler vardı o bakiye ile aldım.İyzico kampanyalarına dahil görünmüyor?
Bendeki 3 lu set dark easylink argb açık ve son hızda 15 watt çekiyor. Radyatöre su devirdaim yapan pompa ise en fazla 5 waat çeker. Yani tum aio max 20 wattt enerji yükü bindirir psu'ya.Güç tüketimini çok arttırır mı 3 fanlı soğutucu şuan Intel stok fan var
Zaten fiyatı 3bindi dün indirimli olduğu için o fiyata satıldı sanırım lansmana özel fiyattı.fiyatı stok ekleyip şimdi 3bin yapmışlar kolpalar
Bende gram risk almam phantom spirit gibi soğutucuları alırım kafam rahat olur zevke sıvı soğutma alacağım thermalright ye bile güvenip almıyorum o yüzdenHavit'in bir sıvı soğutması yeni çıktı ve çok ucuz güven vermedi sistemimi böylesi bir ürüne emanet etmezdim açıkcası biraz piyasaya oturmasını incelemelerinin çıkmasını beklemek daha mantıklı
ya almazsın da kardeşim 1400 tlBende gram risk almam phantom spirit gibi soğutucuları alırım kafam rahat olur zevke sıvı soğutma alacağım thermalright ye bile güvenip almıyorum o yüzden
denenmez kardeşim 1400 tl ye sıvı soğutma alacam diye 30 35k bilemedin 40k sistemi çöpe atma riskini göze alacak kadar slak değilim o paraya phantom spirit alır keyfime bakarım o soğutucunun ömrünün çokta uzun olacağını da sanmam ancak bunu bilgisayarcılar alır dandik sistemlerini süsleyip millete geçirmek için veya gariban adam soğutucu olsun diyeya almazsın da kardeşim 1400 tlher türlü denenir o paraya
3kya havit secmem knk şahsen dun ki fiyat yaparlarsa cekeriz bitane amaZaten fiyatı 3bindi dün indirimli olduğu için o fiyata satıldı sanırım lansmana özel fiyattı.
denenmez kardeşim 1400 tl ye sıvı soğutma alacam diye 30 35k bilemedin 40k sistemi çöpe atma riskini göze alacak kadar ***** değilim o paraya phantom spirit alır keyfime bakarım o soğutucunun ömrünün çokta uzun olacağını sanmam ancak bunu bilgisayarcılar alır dandik sistemlerini süsleyip millete geçirmek için veya gariban adam soğutucu olsun diye