🔥İndirim Havit Gamenote F2002 360mm 3 Fanlı Beyaz Sıvı Soğutucu 1.486 TL

Güç tüketimini çok arttırır mı 3 fanlı soğutucu şuan Intel stok fan var

Güç tüketimini çok arttırır mı 3 fanlı soğutucu şuan Intel stok fan var
Bendeki 3 lu set dark easylink argb açık ve son hızda 15 watt çekiyor. Radyatöre su devirdaim yapan pompa ise en fazla 5 waat çeker. Yani tum aio max 20 wattt enerji yükü bindirir psu'ya.

Havit'in bir sıvı soğutması yeni çıktı ve çok ucuz güven vermedi sistemimi böylesi bir ürüne emanet etmezdim açıkcası biraz piyasaya oturmasını incelemelerinin çıkmasını beklemek daha mantıklı

Havit'in bir sıvı soğutması yeni çıktı ve çok ucuz güven vermedi sistemimi böylesi bir ürüne emanet etmezdim açıkcası biraz piyasaya oturmasını incelemelerinin çıkmasını beklemek daha mantıklı
Bende gram risk almam phantom spirit gibi soğutucuları alırım kafam rahat olur zevke sıvı soğutma alacağım thermalright ye bile güvenip almıyorum o yüzden

ya almazsın da kardeşim 1400 tl :D her türlü denenir o paraya
denenmez kardeşim 1400 tl ye sıvı soğutma alacam diye 30 35k bilemedin 40k sistemi çöpe atma riskini göze alacak kadar slak değilim o paraya phantom spirit alır keyfime bakarım o soğutucunun ömrünün çokta uzun olacağını da sanmam ancak bunu bilgisayarcılar alır dandik sistemlerini süsleyip millete geçirmek için veya gariban adam soğutucu olsun diye

Son düzenleme:
Zaten fiyatı 3bindi dün indirimli olduğu için o fiyata satıldı sanırım lansmana özel fiyattı.
3kya havit secmem knk şahsen dun ki fiyat yaparlarsa cekeriz bitane ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

begenmeyen varsa 1400e alabilirim ben
denenmez kardeşim 1400 tl ye sıvı soğutma alacam diye 30 35k bilemedin 40k sistemi çöpe atma riskini göze alacak kadar ***** değilim o paraya phantom spirit alır keyfime bakarım o soğutucunun ömrünün çokta uzun olacağını sanmam ancak bunu bilgisayarcılar alır dandik sistemlerini süsleyip millete geçirmek için veya gariban adam soğutucu olsun diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri