ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,600
Havit Gamenote F2001 240MM Işlemci Sıvı Soğutucu - Am5 ve Intel LGA1700 Uyumlu
tabi biri kafanıza silah dayamadıgı sureceAlmayın
Yarın bu üründe indirim olur tekrardan havitin kendi sitesinde tahminimce acele etmeye gerek yok almak isteyenler içinHavit Gamenote F2001 240MM Işlemci Sıvı Soğutucu - Am5 ve Intel LGA1700 Uyumlu
high end 360 ve 420'likler hariç tabiisıvı soğutmanın a'dan z'ye gereksiz para israfı olduğunu düşünüyorum ne alırsanız alın fark etmiyor
hocam 100tl için konu açmak ne yaHavit Gamenote F2001 240MM Işlemci Sıvı Soğutucu - Am5 ve Intel LGA1700 Uyumlu
Düşüncene saygım var ama ben öyle düşünmüyorum hocam phantom spirit kullanmış biri olarak işlev aynı olabilir fakat ses seviyesi ve estetik acıdan hiç aynı değil farklılıklardan dolayı tercihler değişebilir tercih tamamen bütçeye göre şekilleniyor geneldesıvı soğutmanın a'dan z'ye gereksiz para israfı olduğunu düşünüyorum ne alırsanız alın fark etmiyor
hangi şehirde, hangi nesil, kaçıncı seri işlemci nasıl bi ortamda 50dereceler çıkmıyor ? yorumunuz neye göre 50 derece360mm oalnı almıştım birkaç ay önceki indirimden ve hala bir sorun yaşamadım, baya da iyi soğutuyor. 50'nin üstüne pek çıkmıyor yükte bile.
Phantom spirit al daha iyiHavit Gamenote F2001 240MM Işlemci Sıvı Soğutucu - Am5 ve Intel LGA1700 Uyumlu