🔥İndirim Havit Gamenote 240MM Işlemci Sıvı Soğutucu - Am5 ve Intel LGA1700 Uyumlu 1.877TL

Gece yatağa başınızı koyduğunuzda sıvı soğutmam var diyip gülümseyerek uyuyabilirsiniz aksi taktirde başka bi etki yaratmaz 🥴 high end hava soğutuculara bakın bu bütçede

sıvı soğutmanın a'dan z'ye gereksiz para israfı olduğunu düşünüyorum ne alırsanız alın fark etmiyor

havit sıvı soğutmalar iş yapıyor mu? forumda alanlar olmuştu, kullanlar deneyimlerinizi merak ediyorum. gerçekten basit r5 7500f veya i5 14400f gibi işlemciler soğutuyor mu :)

Happy Hour'a 1200'e mi ne gelmişti. Bu fiyata alınmaz

Fiyatı biraz yükselmiş ama bu ürüne alternatif en azından kalite bakımından kafanız rahat olur .
Hava soğutma sevenlerle saygı duyuyorum ama keşke onlarda sıvı soğutma sevenlere saygı duysalar kule tipleri benim açımdan çok kötü görüntü oluşturuyor .

sıvı soğutmanın a'dan z'ye gereksiz para israfı olduğunu düşünüyorum ne alırsanız alın fark etmiyor
Düşüncene saygım var ama ben öyle düşünmüyorum hocam phantom spirit kullanmış biri olarak işlev aynı olabilir fakat ses seviyesi ve estetik acıdan hiç aynı değil farklılıklardan dolayı tercihler değişebilir tercih tamamen bütçeye göre şekilleniyor genelde

360mm oalnı almıştım birkaç ay önceki indirimden ve hala bir sorun yaşamadım, baya da iyi soğutuyor. 50'nin üstüne pek çıkmıyor yükte bile.

360mm oalnı almıştım birkaç ay önceki indirimden ve hala bir sorun yaşamadım, baya da iyi soğutuyor. 50'nin üstüne pek çıkmıyor yükte bile.
hangi şehirde, hangi nesil, kaçıncı seri işlemci nasıl bi ortamda 50dereceler çıkmıyor ? yorumunuz neye göre 50 derece :) detay verseydiniz. alacak olanlar bilgilendirmiş olurdunuz hocam.

Geri