Neler Yeni

ID-Cooling SE-207-XT slim alınır mı

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mustafa TURNA
tek fan olması kasam için daha iyi alınır mı bu fiyata

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Meto155
Fiyatı pahalı 2 fan sığmıyor mu hocam kasanıza

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kasa modelı nedır bende 214xt modelı var sanırım kasa boyutu kucuk oldugu ıcın bunu almak ısıtıyorsunuz dogruımudr ?

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mustafa TURNA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı pahalı 2 fan sığmıyor mu hocam kasanıza
Ramlerin uzerine geliyor birde cama temas ediyor neredeyse 155mmden ne kadar kucuk olursa yukseligi o kadar iyi tavsiyen var mj
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci olarak ne kullanıyorsun ? O da önemli .
9700x

kasa modelı nedır bende 214xt modelı var sanırım kasa boyutu kucuk oldugu ıcın bunu almak ısıtıyorsunuz dogruımudr ?
airflow 120a msi

120a airflow kasaya uyar mi rahat ramlerim rgblu ustune gelmese iyi olur anakartim atx

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Meto155
Ramlerin uzerine geliyor birde cama temas ediyor neredeyse 155mmden ne kadar kucuk olursa yukseligi o kadar iyi tavsiyen var mj

9700x

airflow 120a msi

120a airflow kasaya uyar mi rahat ramlerim rgblu ustune gelmese iyi olur anakartim atx
Yükseklik olarak sığıyor ama ram tarafına sığar mı bilmiyorum hocam anakartınız neydi

Palo DAYI 👑

80+ Gold

9700x

airflow 120a msi

160 mm cpu soğutucu desteği var diyor akakcede
yanı cama temas olayı soz konuszu degıl ki siz neden kuçuk bişey arıyorsunuz ayrıca rame temaz etmez bence

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Meto155
160 mm cpu soğutucu desteği var diyor akakcede
yanı cama temas olayı soz konuszu degıl ki siz neden kuçuk bişey arıyorsunuz ayrıca rame temaz etmez bence
Evet cama temas etmiyor hocam ram tarafında da temas etcegini düşünmüyorum bende atx miş zaten anakart

Rgb lerin görüntüsünü bozmasın diye çok yakın olsun istemiyor galiba arkadaş anladığım kadarıyla

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mustafa TURNA
Yükseklik olarak sığıyor ama ram tarafına sığar mı bilmiyorum hocam anakartınız neydi
B650 carbon wifi

Evet biraz öyle rgb ramler birde phantom spirit kullanan bir arkadas cama temas ettigini soylemis
Evet cama temas etmiyor hocam ram tarafında da temas etcegini düşünmüyorum bende atx miş zaten anakart

Rgb lerin görüntüsünü bozmasın diye çok yakın olsun istemiyor galiba arkadaş anladığım kadarıyla

Palo DAYI 👑

80+ Gold

argb neden bozzunkı ıksıde gorunucek sonucta

B650 carbon wifi

Evet biraz öyle rgb ramler birde phantom spirit kullanan bir arkadas cama temas ettigini soylemis
phantom spirit 154 mm yuksekliğe sahip normal şartlarda sığması gerek akakcedeki bılgılere göre ozaman kasa 160 mm desteklemıyor ordakı bılgı yanlıs olabılır ıyıce bakmak lazım
bırde camı kapatabılıyorsa cokta sorun olmaz
konudakı sizin attıgınız sogutucu her turlu sıgıyor ama onu soylıyımde

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mustafa TURNA
argb neden bozzunkı ıksıde gorunucek sonucta

phantom spirit 154 mm yuksekliğe sahip normal şartlarda sığması gerek akakcedeki bılgılere göre ozaman kasa 160 mm desteklemıyor ordakı bılgı yanlıs olabılır ıyıce bakmak lazım
bırde camı kapatabılıyorsa cokta sorun olmaz
konudakı sizin attıgınız sogutucu her turlu sıgıyor ama onu soylıyımde
Ne kadar performans farkı olur peki

Burst assassin baktim onun yuksekligide 154 mus

Top Bottom