ID-Cooling SE-207-XT slim alınır mı

Musty?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
tek fan olması kasam için daha iyi alınır mı bu fiyata

Fiyatı pahalı 2 fan sığmıyor mu hocam kasanıza

Bende 214XT var, iyi soğutuyor. Ama bu daha iyi, bütçen varsa alabilirsin.

Güçlü bir işlemcin varsa tercih edilebilir.

kasa modelı nedır bende 214xt modelı var sanırım kasa boyutu kucuk oldugu ıcın bunu almak ısıtıyorsunuz dogruımudr ?

Fiyatı pahalı 2 fan sığmıyor mu hocam kasanıza
Ramlerin uzerine geliyor birde cama temas ediyor neredeyse 155mmden ne kadar kucuk olursa yukseligi o kadar iyi tavsiyen var mj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci olarak ne kullanıyorsun ? O da önemli .
9700x

kasa modelı nedır bende 214xt modelı var sanırım kasa boyutu kucuk oldugu ıcın bunu almak ısıtıyorsunuz dogruımudr ?
airflow 120a msi

120a airflow kasaya uyar mi rahat ramlerim rgblu ustune gelmese iyi olur anakartim atx

Ramlerin uzerine geliyor birde cama temas ediyor neredeyse 155mmden ne kadar kucuk olursa yukseligi o kadar iyi tavsiyen var mj

9700x

airflow 120a msi

120a airflow kasaya uyar mi rahat ramlerim rgblu ustune gelmese iyi olur anakartim atx
Yükseklik olarak sığıyor ama ram tarafına sığar mı bilmiyorum hocam anakartınız neydi

9700x

airflow 120a msi

160 mm cpu soğutucu desteği var diyor akakcede
yanı cama temas olayı soz konuszu degıl ki siz neden kuçuk bişey arıyorsunuz ayrıca rame temaz etmez bence

160 mm cpu soğutucu desteği var diyor akakcede
yanı cama temas olayı soz konuszu degıl ki siz neden kuçuk bişey arıyorsunuz ayrıca rame temaz etmez bence
Evet cama temas etmiyor hocam ram tarafında da temas etcegini düşünmüyorum bende atx miş zaten anakart

Rgb lerin görüntüsünü bozmasın diye çok yakın olsun istemiyor galiba arkadaş anladığım kadarıyla

Yükseklik olarak sığıyor ama ram tarafına sığar mı bilmiyorum hocam anakartınız neydi
B650 carbon wifi

Evet biraz öyle rgb ramler birde phantom spirit kullanan bir arkadas cama temas ettigini soylemis
Evet cama temas etmiyor hocam ram tarafında da temas etcegini düşünmüyorum bende atx miş zaten anakart

Rgb lerin görüntüsünü bozmasın diye çok yakın olsun istemiyor galiba arkadaş anladığım kadarıyla

argb neden bozzunkı ıksıde gorunucek sonucta

B650 carbon wifi

Evet biraz öyle rgb ramler birde phantom spirit kullanan bir arkadas cama temas ettigini soylemis
phantom spirit 154 mm yuksekliğe sahip normal şartlarda sığması gerek akakcedeki bılgılere göre ozaman kasa 160 mm desteklemıyor ordakı bılgı yanlıs olabılır ıyıce bakmak lazım
bırde camı kapatabılıyorsa cokta sorun olmaz
konudakı sizin attıgınız sogutucu her turlu sıgıyor ama onu soylıyımde

argb neden bozzunkı ıksıde gorunucek sonucta

phantom spirit 154 mm yuksekliğe sahip normal şartlarda sığması gerek akakcedeki bılgılere göre ozaman kasa 160 mm desteklemıyor ordakı bılgı yanlıs olabılır ıyıce bakmak lazım
bırde camı kapatabılıyorsa cokta sorun olmaz
konudakı sizin attıgınız sogutucu her turlu sıgıyor ama onu soylıyımde
Ne kadar performans farkı olur peki

Burst assassin baktim onun yuksekligide 154 mus

Geri