LİAN Li GALAHAD II TRINITY PERFORMANCE 360

alacaksan karar senin kasa ile uyumuna dikkat edersin, bir de internette lian li vs ... diye aratırsan muadilleri v.s karşına çıkar, oradan da fikir edinmiş olursun.

daha önce böyle bir konu var burada articin tarafını tutmuşlar, yabancı forumlardan da baktım daha çok lian linin tarafını tutmuşlar daha sessizmiş:

1766477579078.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1766477744192.webp

fanları silent mod'a almayı denedin mi ?

katılmıyorum. ben max 78 gördüm 120 mm lik James Donkey AIO ile sistemimde. OCCT de felan çok daha düşük oluyor 67-68 civarında.
daha fazla ısınıyor okey de o kadar çıkmamalı.
r23 testinde 10 dk 80 derece /oda sıcaklığım 25 derece bu normal midir.

Bu değerlerle çok iyi ama fiyatı fazla. Şunun değerleri de ona yakın. Asus Prime 75CFM 3.2 MM air pressure. Daha ucuz. 6 yıl garanti.

Ekler

• Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    11.3 KB · Hit: 16
işlemci ve soğutucu hangi marka ?
7800x3d corsair h150 360ml fanlar noctua nf f12 3000 rpm pushpull.boşta 32 derece ile 40 derece arası geziyor.oyunlarda 63 66 derece arası geziyor.pbo ws hiç bişey yapmadım anlamam da sadece ramleri xmp1 yaptım o kadar.fabrika ne ayar verdiyse o ayarda kullanıyorum.

alacaksan karar senin kasa ile uyumuna dikkat edersin, bir de internette lian li vs ... diye aratırsan muadilleri v.s karşına çıkar, oradan da fikir edinmiş olursun.

daha önce böyle bir konu var burada articin tarafını tutmuşlar, yabancı forumlardan da baktım daha çok lian linin tarafını tutmuşlar daha sessizmiş:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkür ederim hocam kasa ile uyumluluğunu nasıl kontrol edebilirm kasam lian li lancool 207

Geri