corsair h100 senin işini görecektir5600x için 240mm bi soğutucu arıyorum uzun ömürlü beni üzmeyecek.Marka hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varsa yardımcı olur mu veya başka bir soğutucu da olabilir.
Not:Sıvı soğutma almayı düşünüyorum.(3-4k fiyat bandı)
ARGB veya RGB olmasa da olursa 3-4 bütçe fazla, bunu alabilirsin.5600x için 240mm bi soğutucu arıyorum uzun ömürlü beni üzmeyecek.Marka hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varsa yardımcı olur mu veya başka bir soğutucu da olabilir.
Not:Sıvı soğutma almayı düşünüyorum.(3-4k fiyat bandı)
Agacım ona da baktım biraz eski bir model ya biraz tedirginliği var o yüzden. Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 White amazonda 3k şuan 3 taksit imkanı da var. Kasam beyaz olduğu için hoşuma gitti.Ona ne dersin veya başka önerin fikrin falan?corsair h100 senin işini görecektir
dostum bu markayı bilmıyorum ama kalıteli bir marka oldugu söylenıyor 2088 tl ındırım kuponu ıle 5700x için kullanıcam tavsiye edermısınARGB veya RGB olmasa da olursa 3-4 bütçe fazla, bunu alabilirsin.
![]()
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
Aslında yeri ümraniyede ama git gel 2 saat, kargoyla şundan alayım bari.
Pek bi etkisi olmayacak sisteme ama bilemedim 349 TL kargo dahil
Sistemde çift fan Deepcool AK400 digital var. Toplam 865 Gram, sizce almaya gerek varmı.. ?????
Alıntıyı görüntüle
Soğutmaya etkisi yok bükülmeyede etkisi olmaz diye düşünüyorumAslında yeri ümraniyede ama git gel 2 saat, kargoyla şundan alayım bari.
Pek bi etkisi olmayacak sisteme ama bilemedim 349 TL kargo dahil
Sistemde çift fan Deepcool AK400 digital var. Toplam 865 Gram, sizce almaya gerek varmı.. ?????
Alıntıyı görüntüle