Sıfır yok bro ikinci el bunlar ve mono çok eski bir direksiyon idare etsede almanı önermem. Bu saatten sonra minimum alınacak bir direksiyon varsa o da dfgt'dir. Bundan aşşağısını alacağına sağlam bir gamepad al seni gayet memnun edecektir.
Sıfır yok bro ikinci el bunlar ve mono çok eski bir direksiyon idare etsede almanı önermem. Bu saatten sonra minimum alınacak bir direksiyon varsa o da dfgt'dir. Bundan aşşağısını alacağına sağlam bir gamepad al seni gayet memnun edecektir.
1500-1600 olsaydı bütçe yeni nesil kollar önerirdim ama şuan bir kaç tane seçeneğin kalıyor.
Bence Logitech 710 veya orjinal bir ps4 kolu alırsan seni tatmin edecektir yani. En azından bir f310. MSI'ın gamepad'leri var bu fiyat aralığında ama nasıldır bilmiyorum. Bahsettiğim gamepadlerin birkaçının linkini bırakıyorum ;
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum aslında Gamepad önerisi istiyorsan farklı bir konu açsan daha sağlıklı sonuçlar alabilirsin. Bir fiyat aralığına kadar yardımcı olabilirim ama daha iyi bir kol varsa belki önerebilirler yine de güzelce araştırıp almanı tavsiye ediyorum. İyi geceler iyi forumlar...
ikinci elden araştır sağlam bulursam al bence ama bunlar 900 derece değil öyle üst düzzey drift deneyimi için bende bunları önermem ama bu bütçeye en iyisi bu bu set ile ralli oyunları tavsiye ederim