Neler Yeni

[İddia] Microsoft, Xbox Game Pass'e Ubisoft Plus'ı Eklemeye Çalışıyor

Bethesda’yı satın aldıktan ve EA Play’i bünyesine kattıktan sonra Game Pass oldukça zengin bir kütüphaneye sahip oldu. Ama Microsoft durmuyor.. Şimdi sırada Ubisoft Plus'ı eklemeye çalışıyor.
Windows Central yazarı Jez Corden’ın bir röportajda sırasında söylediği bu sözler;
“Emin değilim, ama anladığım kadarıyla, bunu gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Ubisoft Plus‘ı getirmenin bir yolunu bulmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bunun oldukça büyük bir anlaşma olacağını düşünüyorum."
Bir Xbox ve GamePass kullanıcısı olarak, gerçek olmasını diliyorum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bethesda’yı satın aldıktan ve EA Play’i bünyesine kattıktan sonra Game Pass oldukça zengin bir kütüphaneye sahip oldu. Ama Microsoft durmuyor.. Şimdi sırada Ubisoft Plus'ı eklemeye çalışıyor.
Windows Central yazarı Jez Corden’ın bir röportajda sırasında söylediği bu sözler;
“Emin değilim, ama anladığım kadarıyla, bunu gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Ubisoft Plus‘ı getirmenin bir yolunu bulmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bunun oldukça büyük bir anlaşma olacağını düşünüyorum."
Bir Xbox ve GamePass kullanıcısı olarak, gerçek olmasını diliyorum.
What the hak derim o zaman :D

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Series S alacak olan bne bu haberi duyduktan sonra

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Microsoft sürekli bir şeyler yapıyor ama Sony'den tık yok. Onların da bir şey yapması lazım.
Böyle bir şeyin karşısında boş durmazlar ama şimdiden Microsoft bütün firmalarla anlaşma sağladı bile Sony buna karşı ne yapabilir ki.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Böyle bir şeyin karşısında boş durmazlar ama şimdiden Microsoft bütün firmalarla anlaşma sağladı bile Sony buna karşı ne yapabilir ki.
Sony'nin elindeki şuan tek koz Özel oyunlar.
Konsol tarafında daha güçsüz bir konsola sahipler, Gamepass gibi bir sisteme sahip değiller, Xcloud gibi kapsamlı bir bulut destekleri yok vs.
Bu nesil Microsoft alıp götürecek gibi.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Microsoft sürekli bir şeyler yapıyor ama Sony'den tık yok. Onların da bir şey yapması lazım.
Sony:
küswek.jpeg

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Sony'nin elindeki şuan tek koz Özel oyunlar.
Konsol tarafında daha güçsüz bir konsola sahipler, Gamepass gibi bir sisteme sahip değiller, Xcloud gibi kapsamlı bir bulut destekleri yok vs.
Bu nesil Microsoft alıp götürecek gibi.
Hocam konu ile alakasız ancak çoğu kişi PS5 tasarımı çok beğendi. Ben nedense hiç beğenemedim ya cidden :D
Sen beğendin mi dokan?

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Hocam konu ile alakasız ancak çoğu kişi PS5 tasarımı çok beğendi. Ben nedense hiç beğenemedim ya cidden :D
Cevaplamadan duramayacağım. İki yeni nesil konsolun da tasarımı kötü. XSS hariç. Tabi tasarım zevk meselesidir. En büyük sıkıntıları boyutları.

Top Bottom