İhtiyacınız olanı bulun ve her şeyi tek bir yerde tutun, böylece kontrol her zaman sizde olsun.
www.laptop.com.tr
Uzun incelemeler sonucu bu tableti uygun buldum. Kullanıp da memnun olmayanınız var mı?
Linkten almayı düşünüyorum ama site beni tedirgin ediyor tecrübe edeniniz var mı? TC istemesi normal mi? Kargo tahmini kaç günde gelir?
Aldım. İşlemcinin olduğu kısım (ortanın üstü) ısınıyor ama uzun kullanım veya ağır oyunlarda. Bu modelde ekran kağıt gibi bu durum güzel(128gb versiyonu!). Arayüz ve uygulamalar direkt olarak Google ürünü. Şarjı çok hızlı doluyor(67w adaptör çıkıyor) 1 saat Youtube baksam şarjı %25 falan gidiyor sanırım(10200mah için çok hızlı bitiyor diye düşünüyorum). Diğer ürünleri denemedim ama telefondan geçince ekran bir tuhaf gelmişti çünkü ppi oranı düşük kalıyor(özellikle xiaomi pad7 ve honor pad v9a göre). Wild rift için X6 proda sabit 120 alırken tablette (80-90) fps düşüyor (işlemciler aynı ram farklı). +5gb sanal ram özelliği var toplam 13 oluyor. Piyasada bi süre kılıf bulamadım yeni yeni trendyola falan gelmiş 500tl, orijinal kılıfları tr'de yok yurtdışında ise klavyelisi 100€. Ekran hızı ayarını Extreme(pil tasarrufu için değişmeyecek şekilde) yapmama rağmen ilk başaltmada, menülerde çok nadiren fps düşüşü görüyorum kasıyor gibi hissettiriyor. Ekranı gerçekten büyük mağazada görmeni tavsiye ederim(vatan, mediamartkta klavyeli kılıflı vardı ama 25K çüş yani)ve toplam 620gr bazen başka tablet mi alsaydım diye düşünüyorum. Ses için ise bazen yeterli geliyor bazense acaba daha iyi olabilir miydi diye düşünüyorum. Kütüphane gibi yerlerde kulaklıkla kullandığım için bu nadir bir sorun benim için. Kameralar için bir şey bekleme, yüz tanıma kilidi açmıyorum bile. Bilgisayar ile entegrasyonunda güzel özellikler var. Smart Connnect uygulaması ile kablosuz kamera, dosya ve ekran paylaşımını yapabiliyorsun. Ekran paylaşma kısmında kasmalar oluyor, usb ile azalıyor bu durum. Ben zamanında (13K diğerleri xaiomi pad7 15k+masraf, honor pad v9 16k) uygun diye tercih etmiştim kötü değil ancak param olsa Pad7(kalem, şarj cihazı ekstra ancak xiaomi cihazlarla interkom diye bir şey baya cezbetmişti beni), o olmasa honor pad v9(sanırım ful set geliyor) tercih edebilirdim. Sorun olursa yaz.
@ElectriX Honor v9 un satısı yok pad 7 nin de ekranı küçük. Özellikle 144hz 12.7 inch ekranı için tercih ettim. Oyun oynamıyorum sadece ders ve medya tüketimi için kullanacağım. Ama 1 saat youtube için 25 şarj tüketimi aşırı fazla gibi geldi. Neden bu kadar hızlı bitiyor acaba? Birde jbl hoparlörü cezbetmişti acıkcası o yüzden redmi pad pro yerine 3k fazla verdim. Eğer yanlış bir kararsa iade edeyim zaten satıcının gameplus olması + stoktaki son ürünü almam beni işkillendirdi acaba teşhir ürünü vs mi gönderirler diye. Birde kılıf buldum pazarama da kuponla vs zar zor 550 ye aldım en uygun o şekilde çözdüm. Bu tablete sahip başka bir arkadaşla dm den konustum o bu sorular için memnunum bi sorun yok gayet iyi vs demişti.
@ElectriX Honor v9 un satısı yok pad 7 nin de ekranı küçük. Özellikle 144hz 12.7 inch ekranı için tercih ettim. Oyun oynamıyorum sadece ders ve medya tüketimi için kullanacağım. Ama 1 saat youtube için 25 şarj tüketimi aşırı fazla gibi geldi. Neden bu kadar hızlı bitiyor acaba? Birde jbl hoparlörü cezbetmişti acıkcası o yüzden redmi pad pro yerine 3k fazla verdim. Eğer yanlış bir kararsa iade edeyim zaten satıcının gameplus olması + stoktaki son ürünü almam beni işkillendirdi acaba teşhir ürünü vs mi gönderirler diye. Birde kılıf buldum pazarama da kuponla vs zar zor 550 ye aldım en uygun o şekilde çözdüm. Bu tablete sahip başka bir arkadaşla dm den konustum o bu sorular için memnunum bi sorun yok gayet iyi vs demişti.
Öncelikle Pad v9 hakkında konuşmuştum onu düzelteyim. Bende ders ve medya olarak kullanıyorum ekranın büyük olması işlemler için güzel avantaj. Özür dileyerek bazı şeyleri düzeltmek istiyorum. Ben Youtube Brave üzerinden kullanıyorum bu sayede reklam görmüyorum ve videoları sekmelere atabiliyorum. Bu durumda çok fazla değişken işin içine giriyor (bazen çok parlak bazen ful kısık kullanıyorum) örneğin bugün 5.30 saat brave kullanıp %93 şarj kullanmışım veya başka bir gün çok sekme açıp 3 saatte %80 yemişim. Örneğin 1 saat Clash Royale oyunun %9 şarj yemiş hatta bazı gün 1.30 saatlik %5 yemiş. Bunlar tabletin ayarlar kısmındaki rakamları. Ancak almadan araştırırken bu konu hakkında eski yabancı bi reddit konusu da görmüştüm. gameplus ile gaminggeni karıştırıyor olabilir misin? Ben gaming gen üzerinden almıştım 2 günde gelmişti ve iyiydi sadece sanırım onlar toplu alınca garantisi biraz gitmiş oluyor onu da lenovoya fişi ticket atıyorsun hemen halloluyor tekrar tam süreyle garantileniyor. Ses sorunu için aslında bu kişisel bir şey ben hoparlörü tek başıma kahvaltı yaparken kullanıyorum (yt bakıyorum) ve kulaklık ile yüksek sese alışığım ayrıca bu esnada dışarının ve tvnin seside oluyor. Şimdi yt baktım ses seviyesini %40 çok ideal, üste çıktıkça çok artıyor. Güle güle kullan. Bu arada istatistiklere göre Redmi pad prodan çok daha iyi bunu ben alırken de bakmıştım + olarak kalem var.
Satış sözleşmesine baktım gaming gen ve laptopcom tr ile aynı fatura adresine sahip burası. Birinin adı beta oyun diğerinin ki beta plus diye geçiyor, tahminimce diğer pazaryerlerinde bu ismi kullanıyorlar. Aklımı kurcalayan soru ürün ben aldıktan 1 gün sonra bütün stoklarda bitti. Şuan hiçbir yerde bulamıyorum. Betaplus denen firma hakkında cokta iyi yorumlar okumadım. Teşhir ya da sıkıntılı ürün mü gönderecekler son ürün old. için o biraz beklerken canımı sıkıyor ama inş düzgün çıkacak. Kullandığım telefon samsung a16 onda parlaklığı dışarıda olmadığım sürece %25 den fazla kullanmıyorum. Parlaklık konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yabancı bi sitede dolby vision yok ondan cok kötü film dizi izlenmez vs demiş elemanın biri. Kendi telefonumda da yok ama bir sıkıntı çekmiyorum. Sen bunun eksisini gördün mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hoparlörü müzikte nasıl aynı sitede hoparlör için baslar cok zayıf ses cok flat demişti. Kötü bir hoparlöre sahip yazıyordu.
Satış sözleşmesine baktım gaming gen ve laptopcom tr ile aynı fatura adresine sahip burası. Birinin adı beta oyun diğerinin ki beta plus diye geçiyor, tahminimce diğer pazaryerlerinde bu ismi kullanıyorlar. Aklımı kurcalayan soru ürün ben aldıktan 1 gün sonra bütün stoklarda bitti. Şuan hiçbir yerde bulamıyorum. Betaplus denen firma hakkında cokta iyi yorumlar okumadım. Teşhir ya da sıkıntılı ürün mü gönderecekler son ürün old. için o biraz beklerken canımı sıkıyor ama inş düzgün çıkacak. Kullandığım telefon samsung a16 onda parlaklığı dışarıda olmadığım sürece %25 den fazla kullanmıyorum. Parlaklık konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yabancı bi sitede dolby vision yok ondan cok kötü film dizi izlenmez vs demiş elemanın biri. Kendi telefonumda da yok ama bir sıkıntı çekmiyorum. Sen bunun eksisini gördün mü?
Hoparlörü müzikte nasıl aynı sitede hoparlör için baslar cok zayıf ses cok flat demişti. Kötü bir hoparlöre sahip yazıyordu.
Ses konusunda pek bir yetkinliğim yok ancak gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Görüntü kısmında ise yeni formatının 2K veya 4K olmasına hazır ol, 1080p'de artık görüntü kötüleşmeye başlıyor çünkü erkan oranı büyük ancak ppi oranı düşük kalıyor. 2K ve üzerinde detaylar yerli yerinde ama şunu da söylemem lazım hala keskinlik konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Ayrıca ekran için canlı renkler olduğunu söylemem gerek.
Anladım 1080p olan şeylerin kötü görüntü vermesi bence can sıkıcı çünkü hem eski diziler olsun yeni diziler olsun youtube videoları olsun coğu hala 1080p. Bu arada aynı sitede şunu da yazmıştı: Tableti Gece bıraktığımda sabaha kadar kullanmama rağmen şarjı %10 un altına düşüyor kendi kendine pili bitiyor demiş. Siz böyle bir şey yaşadınız mı ?
Anladım 1080p olan şeylerin kötü görüntü vermesi bence can sıkıcı çünkü hem eski diziler olsun yeni diziler olsun youtube videoları olsun coğu hala 1080p. Bu arada aynı sitede şunu da yazmıştı: Tableti Gece bıraktığımda sabaha kadar kullanmama rağmen şarjı %10 un altına düşüyor kendi kendine pili bitiyor demiş. Siz böyle bir şey yaşadınız mı ?
Merhaba arkadaşlar, Lenovo IdeaTab pro tabletini almayı düşünüyorum önerir misiniz?. Şuan 128 GB modeli 13000 TL aslında Samsung tabletlerde var ama onlar biraz daha pahalı ama özellik olarak geride. Siz ne dersiniz
Bekliyorum 20 sinde sipariş ettim hala bekliyorum, 2 3 günü var daha galiba. Bir kaç hafta kullanıdıktan sonra bende deneyimlerimi yazarım, tekrardan satışa cıkarsa almayı düşünenler için iyi olacağını düşünüyorum.