Oyun oynamadım ama oyunda kasacağını düşünmüyorum,oyun harici işlerimde de bi sorun yaşamdım. İlk açtığınızda kasıyor gibi oluyor ama güncellemesini yaptığınızda bütün problem çözülüyor ve aşırı akıcı oluyor. Arayüzü vs çok Güzel puanlık eksi diyebileceğim bi durum yok kullanım ve performans açısından.Not uygulamasını kullandım gayet iyi kaleminden de dediğim gibi çok memnunum. Not almak kolay, ekranı mat ve değişik bir yüzeyi var telefon yüzeyi gibi değil o yüzden kalem hissiyatı güzel. Grafik tableti direkt kabloyla bağlandığı için gecikme minimumdur, onu da kullanmış biri olarak beni rahatsız etmedi. Ekranın diğer rakiplerine göre büyük olması da cok iyi. Yazımda söylemeyi unuttum hoparlörleri hem Dolby destekliyor hemde çok kuvvetli ilk defa yeni nesil tablet kullandığım için mi bilmiyorum ama beni çok memnum etti. Başta renkler vs biraz soluk geliyordu ve mat ekranından dolayı pek memnun değildim ama alışınca 10 numara güneş vurduğunda da ne yazdığını görebiliyorsun yansıma yapmadan çok fazla baya kırıyor. Yani ekranından eğer oled ekranlı bi cihaz kullanmaya alışmadıysan gayet memnun kalırsın. Ben betaplus tan aldım, gaming gen laptop com siteleri ile aynı yanlış bilmiyorsam, Trendyol da betaplus ismini kullanıyorlar yanlışım varsa özür dilerim, daha uygun ve taksitli diye oradan aldım. Güvenebilirsiniz. Bu arada 128 GB ile 256 GB arasında ekran farkı var 128 mat 256 mat ekran değil diye biliyoum. Nasıl tercih edersin bilmiyorum ama fiyat farkı vardır illa bazı yerler klavyeli kılıfıyla satabiliyor bazen klavye işini çok kolaylaştırabilir. Oyle olmazsa da bt klavye de bağlanabiliyor. Ben çok memnunum sana da tavsiye ederim.