IDM ömür boyu lisans değer mi?
bi tane programla deneme süresini başa sardırabiliyorduk
Idm kadar kullanisli degilJDownloader öneririm. Çok daha beğendiğim bir uygulama.
IDM ile çok sorun yaşadım ben özellikle torrent dosyalarında. O yüzden JDownloader' geçtim.Idm kadar kullanisli degil
Xdm video indir, format değiştir hepsini yapıyor
Güncel olarak youtubedan video indirebiliyor musunuz? IDM geçen gün gözükmüyordu file centipide indirdim o da gözükmüyor youtubedaIDM ile çok sorun yaşadım ben özellikle torrent dosyalarında. O yüzden JDownloader' geçtim.
Herkesin kullanım rahatlığı başka tabi. Ona yorum yapamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
IDM'in bypass'ı var bu arada. Biraz nette bakın bulursun.
lacivert lisans mı neydi tr dist. ordan almıstım yani çok çok mühim bir şey değil ama baya kolaylık sağlıyor tek tıkla video indirme bile ayrı bir avantajIDM ömür boyu lisans değer mi?
bende de çıkmıyordu X ve bazı platformlarda indirme kutusu varken Youtube'dan kesinlikle bişey indiremiyordum açtığım mp4 indirme siteleri de hata veriyordu sürekli.. IDM'i lisanslı kullanmıyor ve bir süredir gelen güncellemeleri yapmıyordum.. Revo ile uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar en yeni sürümü kurduktan sonra tarayıcıyı kapatıp açtım ve sorun düzeldi. Aynı şekilde sizde böyle kullanıyorsanız adımları yaparak tekrar aktif edebilirsiniz youtube için vs. Bende böyle düzelmiştiIDM geçen gün gözükmüyordu file centipide indirdim o da gözükmüyor youtubeda