evet kulak ici herkes kullaniyor ses kartini ne ise yaradigini bilmiyorum eger oyunlarda muzik dinlerken falan yardimci olacaksan oneride bulunmanizi istedjmIEM dediğin kulak içi kulaklık değil mi? Ses kartı nerden çıktı onu anlamadım.
Eskisi gibi ses kartı üretilmiyor anakartın dahili ses yongaları gelişti iyice gerek duyulmuyor. Öyle gidip çok üst seviye bir şey almayacaksan gerek yok.evet kulak ici herkes kullaniyor ses kartini ne ise yaradigini bilmiyorum eger oyunlarda muzik dinlerken falan yardimci olacaksan oneride bulunmanizi istedjm
tesekkur ederim peki bu mikrofonun uzerindeki kulaklik girisinden yararlansam bir dezavantajı olur muEskisi gibi ses kartı üretilmiyor anakartın dahili ses yongaları gelişti iyice gerek duyulmuyor. Öyle gidip çok üst seviye bir şey almayacaksan gerek yok.
Üst düzey bir kulaklık almayacaksan ses kartına da pek ihtiyacın olacağını sanmıyorum, belirttiğin fiyatlara da sana ekstrası daha yüksek ses seviyeleri olur o da kartın avantajlarından biri ve evet o bölümden takıp kullana bilirsin belirttiğim gibi bir kulaklık değilse çokta bir şey fark etmez. Yine de işini garantiye almak istersen ses işleri ile alakalı bir forum'a sorman daha yararına olur.tesekkur ederim peki bu mikrofonun uzerindeki kulaklik girisinden yararlansam bir dezavantajı olur mu
Onda şöyle bir sorun var bilgisayardaki sesleri mikrofona verebiliyor. Kesin yaşarsın diyemem ama olabiliyortesekkur ederim peki bu mikrofonun uzerindeki kulaklik girisinden yararlansam bir dezavantajı olur mu