İem kulaklık laptopta ses sorunu

Sh3Xa

80+
Reaksiyon skoru
5
Laptopumda Wraith sense iem ice kullanıyorum kulaklıktan memnunum ama bir sorun var müzik dinlerken veya video izlerken oynatma tuşuna bastığımda bir ses başlıyor dip ses mi tam olarak bilmiyorum ama laptopta farklı bir cihazda mesela telefonda gelmiyo bu ses forumda bunu laptopun ses kartı ile ilgili olduğunu okudum ama emin değilim kulaklıkta sorun yok gibi ama emin değilim harici ses kartı alırsam düzelir mi yoksa sorun kulaklıkta mı eğer ses kartı almam gerekiyorsa uygun fiyatlı işimi görecek birşeyler önerir misiniz

Son düzenleme:
Cızırtı masaüstü onboard anakartlar da bulunan Realtek ses kartında olur. Laptopta olmaz genelde.
Ben 25 yıldır harici ses kartı takarım bilgisayarıma.
Kulaklıkla satılan dahili USB ses kartı boğuk ses verir. Pahalı harici ses kartı gibi net ses vermez. Ama çoğu insan fark etmiyor sanırım. Müzik dinleyenler bu farkı hemen anlar.

Bundan alıp, ek olarak typec-usb dönüştürücü aparat alırsanız hışırtı, cızırtı sesi hiç kalmaz.

Bunu alsam beni kurtarır mı kalitede vesaire bi kayıp Yaşar mıyım bunlar ile

Hayır laptop ve masaüstü bilgisayarlar da bulunan Realtek ses kartlarından daha kaliteli. Dip sesi sıfır.
Tabi bilgisayarla denemedim. Telefonla dip ses yok. Onu bilemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim gönderdiğim ses kartı, sizin gönderdiğiniz adaptör. Benim linkini gönderdiğimi bilgisayar için öneririm.

Geri