Öneri IEM Kulaklık Önerisi

noxx

80+
Reaksiyon skoru
138
Merhaba! Kulaküstü kulaklık yorduğu için yanına iem almak istiyorum. %70 oyun %30 diğer amaçlar için kullanacağım. Net bir bütçem yok, esnek. SteelSeries Arctis Buds 6.5k vermeye değer mi? Yoksa 1-2k arasına Wraith ürünlerden al geç mi dersiniz? Her türlü öneriye açığım. Teşekkürler.
Not: Mevcut kulaklığım Arctis 7P+ ve ses olarak memnun ediyor.

Merhaba! Kulaküstü kulaklık yorduğu için yanına iem almak istiyorum. %70 oyun %30 diğer amaçlar için kullanacağım. Net bir bütçem yok, esnek. SteelSeries Arctis Buds 6.5k vermeye değer mi? Yoksa 1-2k arasına Wraith ürünlerden al geç mi dersiniz? Her türlü öneriye açığım. Teşekkürler.
Not: Mevcut kulaklığım Arctis 7P+ ve ses olarak memnun ediyor.
sense pro kullandım memnundum aslında bakılabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx
bu fiyat bandındaki iem kulaklıklar için bilgisayarınızdaki ses kartı yeterli oluyor almanıza gerek yok.
Farklı öneriniz var mı hocam? Bütçe esnek, değecek bir şey olursa çıkarım yukarılara.

Farklı öneriniz var mı hocam? Bütçe esnek, değecek bir şey olursa çıkarım yukarılara.

shenzhenaudio5 kodu ile 54.50 dolar yapıyor. Satın aldıktan sonra mail atarsanız vergi çıkmama ihtimali çok yüksek, baya kişi alışveriş yaptı vergi ödemediler. riske değer derseniz bu öneriliyor.

• Beğen

shenzhenaudio5 kodu ile 54.50 dolar yapıyor. Satın aldıktan sonra mail atarsanız vergi çıkmama ihtimali çok yüksek, baya kişi alışveriş yaptı vergi ödemediler. riske değer derseniz bu öneriliyor.
Teşekkürler ederim. Bakayım vergi işine bir güzel ürün gibi

Teşekkürler ederim. Bakayım vergi işine bir güzel ürün gibi
Rica ederim, Bu konuyu okuyabilirsiniz, ben de iem kulaklık araştırıyorum birkaç gündür buradan yardım aldım. Hem vergi için atacağınız mailin nasıl olması gerektiği de konu içinde konuşuluyor.

• Muhteşem
Geri