Shein kapanmadan alsaydın iyiydiMax 1000tl bütçem var KZ EDX PRO X bakıyordum fakat Wraith'in modellerini gördüm ne tavsiye edersiniz? Ses kalitesi benim için daha önemli oyun performansından.
Chu 2 veya 7hz zero 2 öneririmMax 1000tl bütçem var KZ EDX PRO X bakıyordum fakat Wraith'in modellerini gördüm ne tavsiye edersiniz? Ses kalitesi benim için daha önemli oyun performansından.
5 gün önce kz castor harman modelini 300 TL'ye aldık, yurtdışı satış sitesi ama artık gönderim yoko nedir hocam?
bu gün aldım bu kulaklığı henüz gelmedi nasıl kulaklık ses kalitesi mikrofon kalitesi?![]()
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bütçeyi yükseltebilirsen bunu al
Aliexpress linsoul gibi yerlerden alabiliyodun ama yasak geldibu chu 2 yi nereden alabilirim wraithde stok yok gözüküyor